Liikuntapaikkamaksut

Sisällysluettelo

  Liikuntapaikkojen maksut

  Maksuihin sisältyy arvonlisävero 10 %. Ilmoitetut hinnat ovat tuntihintoja.

  Liikuntasalit

  Kuntosali

  Tekonurmikenttä

  Beach volley -kentät

  Maksutavat

  Salivuorolaskun maksaminen onnistuu tilisiirron lisäksi myös useilla työnantajan tms. tarjoamilla liikuntaeduilla tai maksutavoilla. Maksutapojen käyttö edellyttää kuitenkin laskun maksamista Vesilahden kirjastolla asiakaspalveluaikojen puitteissa (HUOM! muistathan ottaa laskun mukaan). Maksutapoina käyvät:

  • Tyky-, Virike- tai Smartum-setelit
  • ePassi
  • Tyky-Online
  • Maksukortit
   • Ticket Mind & Body
   • Ticket Duo
   • Smartum
   • Edenred

  Vuokrattavien tilojen alennusryhmät ja vuorojakoperiaatteet

  Alennusryhmät ja vuorojakoperusteet koskevat Vesilahden kunnan sivistyspalveluiden alaisia vuokrattavia tiloja. Näihin lukeutuvat sisäliikuntatilat, tekonurmikenttä, Lammasniemen Beach Volley -kentät, koulujen vuokrattavat luokkatilat, Nuorisotila Nurkka sekä Vesilahden Kirjasto Lähteen kokoushuone.

  Alennusryhmät

  Alennusryhmät:

  1. Kunnan oma toiminta on maksutonta.
  2. Seurat, järjestöt, kyläkerhot ja yleishyödylliset toimijat saavat 50% alennuksen normaalihinnasta (sekä paikalliset että ulkopaikkakuntalaiset). Näiden tahojen alle 18-vuotialle järjestämä toiminta on maksutonta.
  3. Eläkeläiset ja eläkeläisryhmät, opiskelijat ja työttömät saavat 50% alennuksen normaalihinnasta
  4. Pirkan opisto saa 80% alennuksen normaalihinnasta
  5. Yritykset ja yksityishenkilöt ei alennuksia. Vuokrahinnoista voidaan neuvotella tapauskohtaisesti, mikäli toimintaa järjestävä taho toteuttaa lapsiin ja nuoriin liittyvää avointa toimintaa tai ikäihmisten aktiviteetteja (esimerkiksi harrastepiiri).

  Tilojen taksat koskevat tunnin vuoroa / viikko, mikäli hinnaston kohdalla ei muuta ilmoiteta. Esim. jos vuoro on 1½ h, on maksu myös 1,5 kertainen, kahden tunnin vuoro on kaksinkertainen. Maksua ei palauteta, vaikka varattua vuoroa ei enää käytettäisikään.

  Vakituisten käyttövuorojen jakoperusteet

  1. Vesilahden kunnan koulujen ja päiväkotien vuorot ja tapahtumat ovat etuoikeusjärjestyksessä ennen muita.
  2. Paikallinen yhdistys- ja seuratoiminta jonka toiminta painottuu erityisesti lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoimintaan.
  3. Muut ohjatut liikunta- ja vapaa-aikaryhmät esim. Pirkan opisto
  4. Yksityiset salivuokraajat.
  5. Ulkopaikkakuntalaiset seurat tai ryhmät.

  Käyttövuoroja jaettaessa huomioidaan hakijoiden toiminnan luonne, laatu ja vaikuttavuus. Muiden hakijoiden osalta arvioidaan harrastajamäärän laajuutta ja sen kohdentumista paikallisille, erityisesti lapsille ja nuorille. Lisäksi arvioidaan harrastus- ja lajitarjontaa paikkakunnalla, toiminnan yleishyödyllisyyttä ja hakijan mahdollisuutta harjoittaa toimintaansa muualla. Tasa-arvonäkökulma huomioidaan myös jakoperusteena.
  Eri tekijöitä arvioidaan kokonaisuutena ja tarvittaessa hakijalta voidaan pyytää selvitys toiminnasta.

  arrow_upward