Yhdistykset ja ryhmät

Eläkeliiton Vesilahden yhdistys

Yhdistys on kaikille avoin, sitoutumaton toimija. Järjestämme ikäihmisille vaihtelua ja virkistystä arjen keskelle, mukavaa yhdessäoloa, retkiä ja tapahtumia. Tapaamme myös säännöllisesti kuukausittain. Kuukausitapaamisissa on usein vierailijoita, jotka kertovat hyödyllisiä tietoja meitä ikäihmisiä koskevista asioista.Toimintoihin kuuluu myös käsityökahvila ja vanhusneuvoston kanssa yhdessä hoidettava Digikahvila. Myös vapaaehtoistoiminta = apuset ovat valmiina auttamaan. ”Tukikohtamme” on Tuulikallion Senioritalo, Tuulikalliontie 74, Narva.

Liity jäseneksi ja tule mukaan joukkoon. Jäsenmaksu sisältää 4-6 kertaa vuodessa ilmestyvän EL-Sanomat. Tuo tuoreet toiminta-ajatuksesi meidän kaikkien iloksi!

Eläkeliiton Vesilahden yhdistys
Kinnari Sirkka, puheenjohtaja
045 1537 797
kinnarisirkka@gmail.com
Sirento Anneli, sihteeri
0400 677 513
anneli.el.vesilahti@gmail.com

Seuraa ilmoittelua
Kotisivut
> MeNyt.fi

Vesilahden Eläkeläiskerho

Vesilahden eläkeläiskerho on poliittisesti sitoutumaton kerho joka on perustettu 28.04.1998. Kerho on kasvanut jäsenmäärältään yli 150 henkilöksi ja tarkoituksenaan kerholaisten virkistystoiminnan järjestäminen. Kerhon sisällä toimii virkeästi Pelikerho sekä Askartelupiiri.

Palvelut perustuvat jäsenmaksuun, myyjäisiin, arpajaisiin ja vapaaehtoiseen toimintaan. Järjestämme teatterimatkoja, ulkomaanmatkoja sekä yhdessäoloa kesäisin virkistäytymisen muodossa, pikkujoulut, ym.

Vesilahden Eläkeläiskerho
Lehtinen Paavo, pj
0400 835 841
paavolehtinen4@gmail.com
Karlsson Lea, sihteeri
050 5272 138
lea.karlsson@kolumbus.fi
Haliseva Anja, rahastonhoitaja
0400 769 202
anjahky@kotiportti.fi

Seuraa ilmoittelua:
Kotisivut

Vesilahden sotaveteraanit

Suomen Sotaveteraaniliiton ja Pirkanmaan Sotaveteraanipiirin alainen yhdistys toimii paikallisten veteraaniemme ja heidän omaistensa sosiaalisen huollon, asuinolojen ja kuntoutustoiminnan kehittäjänä. Yhdistys ylläpitää veteraanien keskuudessa yhteenkuuluvuutta, yhteisvastuuta ja isänmaallista henkeä.

Yhdistys tukee veteraaneja lähinnä virkistystoimintaan liittyvien kuljetusten järjestämisessä ja mukana olemisessa. Lisäksi yhdistys auttaa veteraaneja eri tahojen myöntämien veteraaniavustusten hakemisessa.

Sotaveteraaniemme vähyyden ja korkean iän vuoksi yhdistyksen toiminta on täysin kannattajajäsenien varassa. Vesilahden Sotaveteraanit ry:n kannattajajäseneksi pääset ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin. Kannattajajäsenmaksu on 10€ sisältäen Kenttäpostia -lehden vuosikerran.

Vesilahden sotaveteraanit
Virolainen Juha, pj
0400 624 311
juha.virolainen@elisanet.fi
Pitkäkoski Raimo, sihteeri
040 5884 853
raimo.pitkakoski@netti.fi
Huttunen Tapani, vpj
0400 338 312
tapani.huttunen@upm.com

Joutohetkien seura

Joutohetkien seura on kaikille avoin, aatteisiin ja organisaatioihin sitoutumaton, kerran viikossa perjantai-iltapäivisin Tapolanpirtillä Vesilahdessa kokoontuva huumorintajuisten ihmisten joukko. Seura kutsuu kokoontumisiinsa vieraita elämän eri alueilta, tekee tutustumisretkiä ja pieniä matkoja, pohtii välillä maailman menoa oman joukon voimin ja harrastaa kädentaitoja. Seura ei ole rekisteröitynyt eikä sillä ole hallinnollisia toimihenkilöitä. Kokoontumisista tiedotetaan paikallislehden MeNyt-palstalla. Tiedotuksesta vastaa Pirjo Hakuni. Seuran toiminnasta kertoviin päiväkirjoihin voi tutustua kokoontumisten yhteydessä Tapolanpirtillä.

Seuran tarkoitus ilmaistaan v. 1813 hyväksyttyjen sääntöjen 1. pykälässä:

Joutohetkien seuran tarkoituksena on seuraamalla kaikenlaisia kansalaisasioita antaa toisilleen walistusta keskustelujen kautta, tuttawallisen ja iloisen seurustelun kautta wähentää kansalaisten kesken wallitsewaa juopaa ja hajoittaa sitä epäluuloa, joka katkeroittaa yksityisen elämän sekä harjoittaa hywäntekewäisyyttä puutetta kärsiviä, etenkin turwattomia lapsia kohtaan.

 

Joutohetkien seura
Hakuni Pirjo
pirjo.hakuni@gmail.com
Tapolanpirtti
Tapolantie 1, 37470 Vesilahti

Seuraa ilmoittelua
> MeNyt.fi

arrow_upward