Kuntosali

Kirkonkylän kuntosali on monipuolisesti varustettu nykyaikainen kuntosali Vesilahden koulukeskuksen yhteydessä.

Toimi näin

Kuntosalikortin voit ostaa Vesilahden kirjastosta. Hinnaston löydät verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kuntosalin alaikäraja on 13 vuotta. Alle 15-vuotiailla oltava huoltajan lupa kuntosalipoletin hankintaan ja huoltajan on huolehdittava että nuori osaa harjoitella kuntosalilla oikeaoppisesti, turvallisesti ja käyttösääntöjen mukaisesti.
Tiistaisin ja perjantaisin klo 10.00-11.30 kuntosalilla on vauvoille ja vanhemmille suunnattu vuoro, jolloin alle vuoden ikäisen vauvan voi tuoda kuntosalille esimerkiksi turvakaukalossa. Vauvan turvallisuus on huoltajan vastuulla. Muulloin kuntosalin ikäraja on 13 vuotta. Myös muut käyttäjät voivat käyttää kuntosalia ko. vuorolla.

Yli 65-vuotiailla on mahdollisuus saada maksuton seniorikortti. Opiskelijat, työttömät ja vanhempainrahakaudella tai kotihoidon tuen piirissä olevat voivat saada kuntosalikortin puoleen hintaan. Ilmainen erityisliikuntakortti voidaan myöntää tietyillä KELA -kortin tunnuksilla tai lääketieteelliseen lausuntoon perustuen. Nuorille kilpaurheilijoille voidaan myöntää ilmainen kuntosalin käyttöoikeus.

Katso tarkemmat tiedot alennus- ja erityisryhmistä sekä alennukseen oikeuttavista todistuksista sekä vaadittavista hakemuksista verkkosivuilta.

Maksullisuus

Palvelu on maksullinen.

Asioi paikan päällä

Pirkan opiston vuorot kuntosalilla

Pirkan opiston kuntosalikurssit kuntosalilla sunnuntaisin 15.9.-10.11.2024 klo 18.00-19.15 (ei kokoontumista syyslomaviikolla 42). Lisätietoja Pirkan opistolta. 

Linkki kuntosalin hintatietoihin.

Kirkonkylän kuntosalin laitteita.

Ota yhteyttä

Vikapäivystys

Teknisten palveluiden päivystys 24/7.

050 3895 255

arrow_upward