Tervetuloa Vesilahdelle

Hienoa, että valitsitte Vesilahden. Lämpimästi tervetuloa! Olette saaneet postissa 50 euron arvoisen etusetelin käytettäväksi paikalliseen yritykseen. Tällä sivulla kerromme lisää miten ja mihin tuon kyseisen etusetelin voi käyttää.

Etusetelin ajatuksena on, että kaikki uudet kuntalaiset pääsevät tutustumaan paikallisiin palveluihin. Etuseteli on kertakäyttöinen ja sen voi käyttää ainoastaan yhteen paikkaan, eikä sitä voi jakaa useampaan eri maksukertaan. Maksusuorituksen jälkeen etuseteli jää palvelun tarjoajalle. Mikäli ostos on pienempi kuin 50 €, ylimenevää osaa ei palauteta rahana takaisin. Mikäli ostos on suurempi kuin 50 euroa, ylimenevä osa jää asiakkaan maksettavaksi.

Tiivistetyt ohjeet etusetelin käyttöön

  1. Etuseteli on talouskohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin. Etusetelin voimassaoloajan löydät kortista.
  2. Kortti pitää olla fyysisesti mukana palvelua/tuotetta ostaessa. Kortti pitää luovuttaa yritykselle käytön yhteydessä.
  3. Kortin maksimiarvo on 50 euroa ja se on kertakäyttöinen. Mikäli palvelun tai tuotteen hinta on yli 50 euroa, maksaa palvelun käyttäjä erotuksen itse.
  4. Huomaathan, että yrityslistaus päivittyy tasaisin väliajoin. Tarkista siis etukäteen, onko kortti käytettävissä haluamaasi yritykseen.
  5. Etuseteliä ei voi jakaa useampaan eri maksukertaan tai yritykseen.

Tässä listaus Vesilahtelaisista yrityksistä, joihin etuseteli on käytettävissä tällä hetkellä:

Päivitämme listaa 2-3 kuukauden välein. Yrittäjä voit ilmoittaa yrityksesi listalle Tervetuloa Vesilahdelle (yrittäjä) sivun kautta.

Ota yhteyttä

Haapaniemi Timo

kehitysjohtaja

044 481 1751

timo.haapaniemi@vesilahti.fi

Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

Nyrö Noora

viestinnän suunnittelija

040 548 1839

noora.nyro@vesilahti.fi

Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

arrow_upward