Avoin varhaiskasvatus

Avoin varhaiskasvatus on kaikille avointa varhaiskasvatustoimintaa. Toiminnan tavoitteena on tarjota vertaisryhmä kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille sekä vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutusta. Tapaamisissa perheillä on mahdollisuus saada tukea lasten kasvatukseen, tutustua uusiin ihmisiin, löytää lapsille leikkiseuraa ja osallistua ohjattuun toimintaan. Toiminta perustuu valtakunnalliseen ja kunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Avoimeen varhaiskasvatukseen voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista ja toiminta on maksutonta. Toimintaan voi osallistua myös omaan aikatauluun sopivan ajan. Talo tarjoaa kahvia, teetä ja mehua. Halutessasi voit ottaa lisäksi omat eväät mukaan.

Seuraa ilmoittelua kunnan nettisivuilla ja somessa. Halutessasi voit liittyä myös omaan WhatsApp-ryhmään (ota yhteys Hanna Nenoseen).

Kuukausiohjelma


Tiistaina 14.5. klo 9-11.30 Nuorisotila Nurkan tiloissa
Mukana seurakunnan kasvatusohjaaja Sari. Ohjelmassa keväistä askartelua.

Tiistaina 21.5. klo 9-12 Peiponpellon salissa
Vapaat leikit toiveiden mukaan.

Tiistaina 28.5. klo 9.30-11.30 Koskenkylän kodalla
Kivimaalausta kodan ympäristössä. Kodassa tarjolla nuotiolettuja. Ota omaa juotavaa mukaan!

Tiistaina 4.6. klo 9.30-11.30 Narvan kodalla
Tehdään taideteoksia kehyksiin luonnosta löytyvillä materiaaleilla. Kodassa tarjolla nuotiolettuja. Ota omaa juotavaa mukaan!

Seuraa ilmoittelua kunnan verkkosivuilta ja sosiaalisessa mediassa. Halutessasi voit liittyä myös omaan WhatsApp -ryhmään.

Ota yhteyttä

Nenonen Henna

perhekeskuspalveluiden koordinaattori

050 5666133

henna.nenonen@vesilahti.fi

Rautialantie 60, 37470 Vesilahti

arrow_upward