Lähitori

Narvan lähitori joka tiistai 9-12

Osoite: Tuulikallion Senioritalo, Tuulikalliontie 74

Puhelin: 0417306207

Vesilahden lähitorin ohjelma: Vesilahden lähitorin ohjelma – pirha.fi

Arjen tukea

Lähitorilta saat henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta erityisesti ikääntyneiden ja vammaisten palveluihin sekä muihin arkea askarruttaviin kysymyksiisi. Toiminnan tavoitteena on edistää itsenäistä ja mielekästä elämää sekä kotona asumista tarjoten tietoa ja osallisuutta arkesi tueksi.

Neuvonta ja ohjaus sisältää tietoa esimerkiksi hyvinvointialueen palveluista, asumisen vaihtoehdoista, Kelan etuuksista, harrastusmahdollisuuksista sekä järjestöjen ja yksityisten yritysten palveluista ja toiminnasta.
Lähitoreilla työntekijät ovat apunasi esimerkiksi erilaisten hakemusten ja lomakkeiden täyttämisessä. Tarvittaessa lähitorilla tehdään kanssasi ensiarvointia tuen tarpeistasi. Mikäli tilanteesi vaatii tarkempaa palvelutarpeen arviointia, sinut ohjataan tarpeitasi vastaavalle ammattilaiselle.

Lähitori – kohtaamisia

Pirkanmaan lähitorit ovat toiminnaltaan erilaisia. Parhaiten saat kuvan oman alueesi lähitorista, kun tulet rohkeasti tutustumaan.

Kaikille avoimilla lähitoreilla voit esimerkiksi viettää aikaa, tavata muita, osallistua ryhmätoimintaan ja tapahtumiin. Toimintaa ja tapahtumia järjestetään yhteistyössä kuntien, järjestöjen ja muiden kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Voit olla mukana ideoimassa mielekästä toimintaa ja osallistua sen toteuttamiseen yhdessä muiden lähitorilla kävijöiden kanssa.

arrow_upward