Tekonurmi

Valaistu tekonurmikenttä on Vesilahden koulukeskuksen yhteydessä Kirkonkylässä. Kenttä soveltuu hyvin jalka- ja pesäpalloiluun. Kentällä on myös pituus- ja korkeushyppypaikat sekä kuulantyöntöpaikka.

Toimi näin

Hae tekonurmikentän käyttövuoroja sähköisellä hakulomakkeella.

Kesän vakiovuorojen hakuaika päättyy 31.1.
Vapaita vuoroja voi kysyä liikuntatoimesta.

Ulkoliikuntapaikat ovat kuntalaisten vapaassa käytössä, mikäli vuoroa ei ole erikseen varattu.

Kenelle ja millä ehdoin

Tilojen vakiovuorojen hakuaika talvikaudelle päättyy 15.4. ja kesäkaudelle 31.1. mennessä. Muutoin vapaita tiloja voi varata pitkin vuotta.

Liikuntapaikat on tarkoitettu liikuntakäyttöä ja liikunnan harrastamista varten. Asiaton oleskelu alueella on kielletty. Polkupyörällä tai moottoriajoneuvolla liikkuminen kenttäalueella on ehdottomasti kielletty lukuun ottamatta kentän hoidon vaatimaa huoltoajoa. Huoltoajosta on sovittava erikseen kenttähenkilöstön kanssa.

Jokaisella harjoitusvuorolla tai ottelutapahtumalla on vastuullinen vetäjä, joka vastaa ryhmänsä toiminnasta ja asiallisesta käyttäytymisestä, kentän asianmukaisesta käytöstä ja tarvittavien välineiden siirtämisestä suorituspaikoille ja takaisin. Tilaisuuksiin liittyvistä luvista ja ilmoituksista vastaa tilaisuuden järjestäjä.

Liikuntapaikan välineistöstä on pidettävä hyvää huolta. Välineitä ei saa viedä kenttäalueen ulkopuolelle ilman erillistä lupaa. Välineistön rikkoutumisesta on ilmoitettava viipymättä liikunta- tai tekniseen toimeen. Tahallisesta välineiden rikkomisesta on vahingon tekijä vastuullinen ja korvausvelvollinen.

Liikuntapaikalla noudatetaan yleistä siisteyttä, roskat viedään niille varattuihin jäteastioihin. Koirien ulkoiluttaminen kenttäalueella on kielletty. Tupakkatuotteiden ja päihdyttävien aineiden käyttö on koko kenttäalueella kielletty. Kenttäalueelle ei saa tuoda lasipulloja. Kenttähenkilökunnan antamia ohjeita liikuntapaikan käytöstä on noudatettava. Kenttien hoitotyöt saattavat muuttaa vuorojen käyttöä.

Kunta ei vastaa kentille tai tiloihin jätetyistä varusteista. Löytötavarat toimitetaan liikuntatoimeen. Noutamattomat tavarat poistetaan kauden päättymisen jälkeen.

Kentällä EI saa käyttää jalkapallokenkiä, joissa on metallinappulat. Myös korkokengät ovat pinnoitteelle vahingollisia, joten niilläkään ei saa tulla kenttäalueelle.

Purukumin käyttö on kenttäalueella kielletty. Kentän pinnan teippaaminen tai omatoiminen viivojen vetäminen on myös kiellettyä.
Vesipulloja ei saa tyhjentää kentälle.

Kentällä on useita erikokoisia maaleja käyttäjien vapaassa käytössä. Maaleja ei saa siirrellä tarpeettomasti, eikä huolimattomasti, sillä terävät reunat leikkaavat tekonurmen ruohonukkaa ja sen korjaaminen on kallista puuhaa.
Vessat sekä puku- ja suihkutilat ovat sovitusti käytössä, ota yhteys liikuntatoimeen.

Maksullisuus

Palvelu on maksullinen.

Kentän varaaminen ja käyttö on maksullista.
Oikeuden ilmaiseen vuorojen käyttöön tai alennukseen normaalista vuokrahinnasta voi saada sivistyslautakunnan päättämien kriteereiden mukaisesti.
Myös mm. turhista hälytyksistä ja muista vuokraajan toiminnasta aiheutuvista ylimääräisistä kuluista (esim. väärinkäytökset, ylimääräiset siivouskulut) laskutetaan vuokraajaa.
Tarkista alennusryhmät ja kriteerit sekä muut kustannukset (ylimääräiset maksut) kunnan verkkosivuilta.

Asioi paikan päällä

Asioi sähköisesti

Varauskalenteri

Ota yhteyttä

Vikapäivystys

Teknisten palveluiden päivystys 24/7.

050 3895 255

Kyrkkö Roope

tekninen palvelupäällikkö

050 389 5257

roope.kyrkko@vesilahti.fi

Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

arrow_upward