Yritystuet ja rahoitus

Yrityksellesi on saatavilla monenlaisia tuki- ja rahoitusmahdollisuuksia oli kyse sitten yrityksen perustamisesta, uusista investoinneista tai muusta liiketoiminnan kehittämisestä.

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere

Business Tampere kertoo yritysten rahoitusvaihtoehdoista rahoitusneuvonnassaan. Maksuton rahoituksen helpdesk tarjoaa matalalla kynnyksellä apua rahoituksen hakemiseen liittyviin kysymyksiin.

Näistä ja monesta muusta löydät lisää tietoa Business Tampereen verkkosivuilta osoitteesta https://businesstampere.com/fi/yritykset/yrityksen-rahoitus/

Pirkanmaan ELY-keskus

Pirkanmaan ELY-keskus

Pirkanmaan ELY-keskuksen kautta on haettavissa monia eri rahoitusvaihtoehtoja

  • Yrityksen kehittämisavustus
  • Maaseudun yritysrahoitus
  • Energiatuki
  • Toimintaympäristön kehittämisavustus

ELY-keskuksen rahoitusasiantuntijat ohjaavat yrityksiä ja yrittäjiä oikeiden rahoitusmuotojen hakemusten äärelle. Ennen avustushakemusten jättämistä on suositeltavaa hankkeenrahoitusmahdollisuuksien ja rahoituslähteen selvittämiseksi olla yhteydessä ELY-keskusten rahoitusneuvontaan.

Pk-yritysten rahoitus – kysy neuvoa asiantuntijalta (ELY-keskus)

  • puhelin 0295 024 800
  • sähköposti pkrahoitusneuvonta@ely-keskus.fi

Lisätietoja ELY-keskuksen verkkosivuilta https://www.ely-keskus.fi/yritysrahoitus

Leader Kantri

Leader Kantri

Leader Kantri -rahoitusta on tarjolla yhteisöille ja yrityksille Tampereen seudulla. Leader-rahoitusta voi hakea yleishyödylliseen kehittämis- tai investointihankkeeseen sekä yrityshankkeeseen.  

Rahoitusta voivat hakea esimerkiksi yhdistykset, alle 10 henkilötyövuotta työllistävät yritykset, kunnat, oppilaitokset ja säätiöt. Rahoitettavien hankkeiden tulee vastata Leader-ryhmän kehittämisstrategian tavoitteita.

Kun suunnittelee hanketta, johon voisi saada Leader-rahoitusta, kannattaa ottaa yhteyttä oman Leader-ryhmän toimistoon. Työntekijät auttavat hankesuunnitelman jalostamisessa ja rahoituksen hakuprosessin eri vaiheissa. 

Vuoden 2023 rahoituksesta tulee saa lisätietoja Kantri ry:n verkkosivuilta: https://www.kantriry.fi/rahoitus/

arrow_upward