Yrityspalvelut

Vesilahti on nopeasti kasvava ja kehittyvä kunta erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Tampereen välittömässä läheisyydessä. Kunnassa toimii yli 500 aktiivista yritystä.

Yrittäjille on tarjolla monenlaisia palveluita; tukea, neuvoja, rahoitusta, koulutusta, verkostoitumista. Sinun ei tarvitse olla perillä mistä mitäkin apua saa, sillä me olemme täällä sinua varten. Neuvomme ja autamme kaikissa asioissa ja etsimme tarvittavan tiedon käyttöösi.

Osa palveluista tuotetaan täällä meillä, osan tuottavat yhteistyökumppanimme ja verkostomme.

Vesilahden kunnan elinkeinopalveluiden tarjoamat julkiset yrityspalvelut ovat maksuttomia, kuten myös Uusyrityskeskus Ensimetrin alkavan yrittäjän neuvonta sekä Business Tampereen kautta saatavat rahoitusneuvonta- ja kansainvälistymispalvelut.

Elinkeinopalvelujen uutiskirje

Vesilahdessa toimiville yrityksille ja yrittäjille suunnattu uutiskirje lähetetään myös sähköpostitse. Olethan meihin yhteydessä, jos haluat jatkossa uutiskirjeen, etkä tähän mennessä ole niitä saanut. Aiemmat uutiskirjeet kootaan myös tämän osion alle.

Toimiva yrittäjä

Neuvomme toimivia yrityksiä sekä tuemme yritysten kasvua ja kehittymistä. Autamme mm. rahoitusratkaisujen, toimitilojen ja yhteistyökumppaneiden löytämisessä. Teemme tiivistä yhteistyötä Business Tampere Oy:n kanssa.

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on tarjota asiantuntemusta yritystoiminnan kehittämiseen, sijoittamiseen ja kansainvälistymiseen.

Business Tampere Oy on kahdeksan kunnan Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Tampereen, Vesilahden ja Ylöjärven yhteisesti rahoittama seudullinen toimija. Business Tampereen palvelut ovat jokaisen vesilahtelaisen yrityksen käytettävissä.

Yrittäjien verkostot ja yhteistyö

Vesilahden kunta tekee aktiivista yhteistyötä yrittäjäyhdistysten kanssa. Edistämme yrittäjyyttä, tiedotamme sekä suunnittelemme ja järjestämme tapahtumia yhdessä Vesilahdella.

Yrittäjäyhdistykset tarjoavat yrittäjille verkoston yhteistyöhön ja yhdessäoloon. Kun liityt paikalliseen yrittäjäyhdistykseen, liittyt samalla Pirkanmaan Yrittäjiin sekä Suomen Yrittäjiin.

Vesilahden Yrittäjät ry

Pirkanmaan yrittäjäyhdistys

Tampereen kauppakamari

Pirkanmaan Yrityskummit

Ota yhteyttä

Haapaniemi Timo

kehitysjohtaja

044 481 1751

timo.haapaniemi@vesilahti.fi

Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

Tiikko Juho

elinvoimakoordinaattori

040 483 8781

juho.tiikko@vesilahti.fi

Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

arrow_upward