Yrityspalvelut ja koulutukset

Kunta toimii osaltaan paikallisen elinvoiman edistäjänä ja toimintaedellytysten luojana. Tavoitteena on uusien yritysten saaminen kuntaan ja uusien yritysten syntyminen kunnan sisältä sekä olemassa olevien yritysten vahvistaminen ja toimintaedellytysten turvaaminen.

Vesilahden kunta pyrkii aktiivisesti tukemaan yrityksien liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Autamme mieluusti löytämään ratkaisuja arjen haasteisiin ja kehittämään liiketoimintaa yhteistyössä kumppaniverkoston kanssa. Mikäli yritykselläsi on halu uudistua ja kehittyä ota rohkeasti yhteyttä. Lisäksi autamme mieluusti uusia yrittäjiä sijoittautumaan Vesilahteen ja verkostoitumaan paikallisten yrittäjien kanssa.

Tulevia tapahtumia/koulutuksia:

26.1.2021 – 28.1.2021, Tampere Smart City Week

Tampere Smart City Weekin (TSCW) konferenssi tuo yritykset, kehittäjät ja kaupunkien edustajat yhteen 26.-28. tammikuuta keskustelemaan älykaupunkikehityksestä jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa tapahtuma on kokonaan virtuaalinen ja voit ilmoittautua mukaan nyt!

Tapahtumassa käsitellään älykaupunkikehityksen tulevaisuuden trendejä ja koronapandemian vaikutuksia kaupunkikehitykseen. Pääteemoja tarkastellaan monista näkökulmista ja toimialoilta, kuten liikkumisen, turvallisuuden, kestävän kehityksen, digitalisaation, terveysteknologian ja koulutuksen näkökulmista. Tapahtumassa esitellään myös erilaisia urbaanin kaupunkikehityksen esimerkkejä Suomesta ja tapahtuma tarjoaa myös talenteille ja yrityksille mahdollisuuden esitellä potentiaaliaan älykaupunkikehityksessä. Konferenssin pääyhteistyökumppanit ovat Business Tampere, Business Finland, VTT ja Tampereen yliopisto. Saat erinomaisen mahdollisuuden tavata yrityksiä, kaupunkien edustajia ja kaupunkikehittäjiä Suomesta ja eri puolilta maailmaa. Katso ohjelma: https://tscw.fi/konferenssi/

Osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii ennakko-ilmoittautumisen. Ilmoittaudu nyt!

Tapahtuma on pääosin englanninkielinen, mutta torstaina on tarjolla ohjelmaa myös suomeksi.

Tampere Smart City Week -konferenssi on osa TSCW-tapahtumaviikkoa. Tällä kertaa koko viikon tapahtumat on järjestetty pääosin virtuaalisesti. Katso tapahtumaviikon koko tarjonta sivustoltamme!


29.1.2021, Tampere Business Forum 2021

Miksi investoida Tampereen seudulle?

Vuoden 2021 Tampere Business Forum -tapahtuman pääteemana on ”Pull factors of the Tampere region – why companies and investors should find the Tampere region an attractive place for business”. Pureudumme suorassa lähetyksessä Tampereen seudun vetovoimatekijöihin ja seutuun sijoituskohteena.

Käsiteltäviä vetovoimatekijöitä ovat mm.

  • Education, competence and talent / koulutus, osaaminen ja osaajat
  • Safe and predictable environment for investment / turvallinen ja ennustettava investointiympäristö
  • Health, well-being, and recreation / hyvinvointi ja vapaa-aika
  • Research and development / tutkimus ja tuotekehitys

Tapahtuman juontaa Kelly Keodara.

Tapahtuma on ilmainen, mutta edellyttää ennakkorekisteröitymisen. Tarkempaa tietoa (englanniksi): http://www.tamperebusinessforum.com.

Ilmoittaudu tästä >

Ilmoit. päättyy: 27.01.2021 23:59

Kieli: Englanti


4.2.2021, Mentor to mentor sparring event

Tribe Tampere and Business Tampere, with the support of Suomen Mentorit are organizing 3 online sessions of low-threshold mentor meetings during the spring of 2021.

The first online session will be held together with Pirkanmaan Yrityskummit. Come talk to experienced mentors and learn about the opportunities in the Tampere area!

Topic:
What needs to be considered when mentoring startups and young entrepreneurs instead of more traditional companies?

What:
Mentors get to share their knowledge, questions, and ideas about startup mentoring.

Time and Place:
4.2.2021 Thursday, 13:00 – 14:00. Zoom, online

Register by 3.2.2021 here: http://bit.ly/ment-ment

Ilmoit. päättyy: 03.02.2021 00:00

Kieli: suomi

Hinta: Ilmainen