Työllisyyspalvelut

Työnhakijan työllisyyspalvelut

Lempäälän kunta vastaa 1.1.2023 alkaen myös Vesilahden kunnan työllisyyspalveluista työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille. Kohderyhmään kuuluvat työttömät ja työvoimapalveluissa olevat työnhakijat, jotka eivät ole oikeutettuja ansiopäivärahaan, kaikki alle 30-vuotiaat työnhakijat, kaikki maahanmuuttajat ja vieraskieliset, jotka ovat joko työttöminä tai työvoimapalveluissa TE-toimistossa.

Ota yhteyttä

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa häntä sellaisten palvelujen tai muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaansa sekä pääsyä koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivä nuorisotyö tarjoaa neuvontaa, ohjausta ja varhaista tukea, jos nuori sitä haluaa.

Ota yhteyttä

Nokelainen Taina

Etsivä nuorisotyöntekijä

050 3895 279

taina.nokelainen@vesilahti.fi

Rautialantie 77A, 37470 Vesilahti


Kuntouttava työtoiminta

Jos olet ollut pitkään työttömänä, etkä työ- ja toimintakyvyn rajoitusten vuoksi voi ottaa vastaan työtä tai koulutusta tai osallistua työllistymistä edistäviin palveluihin, voi kuntouttava työtoiminta olla sinulle sopiva palvelu. Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on kohentaa elämänhallintaasi sekä työllistymis- ja kouluttautumisedellytyksiäsi.

Nuorten työpajatoiminta

Lempäälän kunnan työllisyyspalvelut järjestää nuorten työpajatoimintaa 17-28 -vuotiaille lempääläläisille ja vesilahtelaisille nuorille Nuorten työpaja Pointissa.

arrow_upward