Avustukset

Vesilahden kunnalta haettavat avustukset

Vesilahden kunnalta on haettavissa avustuksia seuran tai yhdistyksen toiminnan tukemiseen. Toiminnan tulee kohdistua Vesilahteen tai vesilahtelaisille ja sen tulee edistää vesilahtelaisten hyvinvointia ja terveyttä tai elinvoimaa alueella.

Hakuajat

Kunnanhallitukselta haettavien yleisavustusten ja sivistyslautakunnalta haettavien toiminta- ja kohdeavustusten hakuaika on helmikuu.

Rakennus- ja ympäristölautakunnan myöntämät yksityistieavustukset (hakuaika 1.-31.3.2021). Kestävän kehityksen omatoimiraha vesistöjen hoitoon ja kunnostukseen kuulutetaan haettavaksi toukokuussa.

Hakeminen

Kunnanhallitukselta ja sivistyslautakunnalta haettavien avustusten haku tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella.

Rakennus- ja ympäristölautakunnan yksityistieavustushakemuksen ja omatoimirahahakemuksen voi tulostaa verkkosivuilta ja toimittaa tekniseen toimeen.

Avustusperusteet

Avustusten myöntämisen perusteet.

Hakemusten käsittely

Kunnanhallitus ja sivistyslautakunta käsittelevät avustushakemukset tahoillaan maalis-huhtikuun kokouksessa. Ote päätöksestä lähetetään kaikille avustusta hakeneille. Myönteisen päätöksen saaneen seuran/yhdistyksen tulee vielä toimittaa edellisen vuoden tilinpäätös kuntaan. Avustusten maksatus tapahtuu tämän jälkeen.

Rakennus- ja ympäristölautakunta käsittelee avustushakemukset kesäkuun kokouksessa. Ote päätöksestä lähetetään kaikille avustusta hakeneille.

Maksatus

Myönteisen päätöksen saaneen seuran/yhdistyksen tulee vielä toimittaa edellisen vuoden tilinpäätös kunnan kirjaamoon (vesilahdenkunta@vesilahti.fi). Avustusten maksatus tapahtuu selvityksen toimittamisen jälkeen.