Uimarannat

Vesilahdessa on kolme yleiseen käyttöön tarkoitettua uimarantaa:

  • Kirkonkylän uimaranta
  • Narvan uimaranta
  • Rämsöön uimaranta

Rämsöön uimaranta sijaitsee samassa rannassa kesäteatterin kanssa.
Narvan uimarannan välittömässä läheisyydessä on beach volley -kenttä ja matonpesupaikka.

Uimaveden laatua seurataan säännöllisillä tutkimuksilla, joiden tulokset laitetaan nähtäville pukukoppien seinän ilmoitustaululle. Voit katsoa niitä myös Uimarantojen vesinäytetulokset -linkistä. Uimarantojen päivittäishuollosta, kunnostuksesta ja tarkastuksista vastaa tekninen toimi 25.5.-30.8. välisenä aikana. Muuna aikana uimarantojen ja uimapaikkojen käyttö on omalla vastuulla.

Yleiset rantojen järjestyssäännöt kieltävät mopolla ja autolla ajamisen sekä koirien uittamisen ja tuomisen ranta-alueelle. Alkoholin nauttiminen ranta-alueella on kielletty.

Asioi paikan päällä

Kirkonkylän uimaranta

Kirkonkylän uimaranta on Pyhäjärven rannassa. Uimarannassa on hiekkaranta, laituri, pukukopit ja ulkokäymälä. Uimarannassa järjestetään kesällä lasten uimakoulua (alkeis- ja jatkoryhmä).

Narvan uimaranta

Narvan uimaranta on Pyhäjärven Kostialansaaren rannassa. Narvan uimarannalla on hiekkaranta, pukukopit ja ulkokäymälä. Uimarannan vieressä on beach volley -kenttä ja matonpesupiste. Uimarannassa järjestetään kesällä lasten uimakoulua (alkeis- ja jatkoryhmä).

Rämsöön uimaranta

Rämsöön uimaranta on Suonojärvellä Rämsöön kesäteatterin rannassa. Uimaranta on suljettu kesäteatterin näytösten aikana. Uimarannalla on hiekkaranta, laituri, pukukopit ja ulkokäymälä.

Uimarannan alueella on Rämsöön kyläkerhon ylläpitämä kesäkahvila. Uimarannassa järjestetään kesällä lasten uimakoulua (alkeis- ja jatkoryhmä).

arrow_upward