Anttilanvuoren kuntorata & hiihtolatu

Kirkonkylällä Anttilanvuoren ulkoilureitillä voi harrastaa monipuolista ulkoliikuntaa. Valaistu ulkoilureitti kulkee kauniissa Anttilanvuoren kangasmaisemassa ja ylittää Tuonenojan jatkuen aina Savelanmetsään.  Talvisin radalla on valaistu hiihtolatu (vapaa ja perinteinen). Kuntoradan yhteydessä on myös Onnenportaiksi nimetyt kuntoportaat. Onnenportaat sijaitsevat Frisbeegolf radan 1. väylän läheisyydessä, osoitteessa Rautialantie 301, 37470 Vesilahti.

Anttilanvuoren maastossa voi harrastaa monipuolista ulkoliikuntaa, alueella sijaitsee metsäopetuspolku18-väyläinen frisbeegolfrataMOBO-suunnistus ja 5,5km pitkä valaistu ulkoilureitti jossa talvella voi hiihtää. Anttilanvuorella sijaitsee myös vanha rautakauden aikainen tarina Onnenkodasta. Reitti sijaitsee osoitteessa Aurinkorinne 17, 37470 Vesilahti.

Talvisin Anttilanvuoren ajankohtaisen latutilanteen voit käydä tarkistamassa mSki latupalvelusta.

Ota yhteyttä

Alamäki Olli

vapaa-aikakoordinaattori

041 730 0980

olli.alamaki@vesilahti.fi

Huhtatie 7, 37470 Vesilahti

Katso tiedot arrow_right_alt

Kyrkkö Roope

tekninen palvelupäällikkö

050 389 5257

roope.kyrkko@vesilahti.fi

Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

Katso tiedot arrow_right_alt

Asioi paikan päällä

Anttilanvuoren kuntorata

Anttilanvuoren hiekkapohjainen 5 km kuntorata on Kirkonkylässä. Talvisin radalla on valaistu hiihtolatu (vapaa ja perinteinen).

Kuntoradan vieressä on Anttilanvuoren kota. Kota on lukittu, mutta avainkoodin saa Vesilahden kirjasto Lähteeltä asiakaspaveluaikoina (huom! ei ennakkovarauksia). Kuntoradan maastossa on myös frisbeegolfrata, MOBO-suunnistusrata sekä kuntoportaat.

Radan käyttäjiä kehotetaan noudattamaan varovaisuutta, koska rata kulkee samassa maastossa frisbeegolfradan kanssa.

arrow_upward