Sisäliikunta

Koulujen yhteydessä olevat sisäliikuntatilat tarjoavat hyvät mahdollisuudet liikkumiseen. Yhtenäiskoulun, Narvan ja Ylämäen koulujen sekä Peiponpellon päiväkodin liikuntasaleissa voi harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja, kuten mm. lentopalloa, koripalloa, salibandya, sulkapalloa, futsalia ja olla mukana erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Yhtenäiskoulun voimisteluluokka on varusteltu voimisteluun ja tanssiin soveltuvaksi.

Yhtenäiskoulun yhteydessä on nykyaikainen kuntosali.

Toimi näin

Hae liikuntasali- ja sulkapallokenttävuoroja sähköisellä liikuntavuorohakemuksella.

Varaa yhtenäiskoulun voimisteluluokan liikuntavuorot yhtenäiskoulun rehtorilta.

Osta kuntosalikortti Vesilahden kirjastosta.

Kenelle ja millä ehdoin

Tilojen vakiovuorojen hakuaika talvikaudelle päättyy 15.4. ja kesäkaudelle 31.1. mennessä. Muutoin vapaita tiloja voi varata pitkin vuotta.

Tiloja voi varata vain täysi-ikäinen henkilö, joka vastaa tilojen käytöstä käyttövuoron ajan. Käyttövuorojen vastuuhenkilö huolehtii, että vuoron aikana säilyy hyvä järjestys eikä tiloja käytetä muuhun käyttöön kuin mihin se on vuokrattu.

Vuoron jälkeen tilat on jätettävä siistiksi ja tavarat palautettava niille kuuluville paikoille. Viimeinen käyttäjä sammuttaa valot ja huolehtii ovet lukkoon varmistaen myös, ettei ketään jää tiloihin tai pukuhuoneisiin.

Tilan vuokraaja on velvollinen korvaamaan omalla vuorollaan kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuvat vahingot koskien myös ylimääräisiä siivouksia. Mahdollisista vahingoista on tehtävä viipymättä ilmoitus varauksen myöntäneelle taholle tai tekniseen toimeen. Vesilahden kunta ei vastaa pukuhuoneisiin tai muihin tiloihin jätetyistä tavaroista.

Liikuntatilojen varauksissa varauksen myöntäneelle taholle ilmoitetaan vuoron aloituspäivämäärä, jolloin ovi ajastetaan aukeamaan oikeaan aikaan. Muuten ovet ovat kiinni. Ilmoita varauksen myöntäneelle taholle mikäli et käytä vuoroa, jotta ulkopuoliset kulkijat eivät pääse tiloihin.

Ulko-ovea ei saa pitää auki muutoin kuin normaalissa ulos- ja sisäänkäynnissä. Oven auki pitäminen aiheuttaa hälytyksen. Hakija sitoutuu noudattamaan ovien aukioloaikoja sekä huonetilojen ja kunnan yleisiä järjestyssääntöjä. Turhista hälytyksistä ja niiden kustannuksista vastaa hälytyksen aiheuttaja. Päivystäjän saapuessa paikalle turhan ovihälytyksen vuoksi, laskutetaan siitä käyttäjää 100 €/käyntikerta. Myös käyttäjän omasta toiminnasta (esim. avainten noutamatta jättäminen) johtuvasta päivystyskäynnistä laskutetaan käyttäjää jälkikäteen.

Älä mene tilaan ennen vuorosi alkua, vaan anna muille tilojen käyttäjille rauha.
Mikäli ovet ovat jostain syystä kiinni tai vuorojen kanssa on illalla ongelmia, päivystävän huoltomiehen tavoittaa numerosta p. 050–3895 255.

Maksullisuus

Palvelu on maksullinen.

Tilojen varaaminen ja kuntosalin käyttö on maksullista.
Oikeuden ilmaiseen vuorojen tai kuntosalin käyttöön tai alennukseen normaalista vuokrahinnasta voi saada sivistyslautakunnan päättämien kriteereiden mukaisesti.
Myös mm. turhista hälytyksistä ja muista vuokraajan toiminnasta aiheutuvista ylimääräisistä kuluista (esim. väärinkäytökset, ylimääräiset siivouskulut) laskutetaan vuokraajaa.
Tarkista alennusryhmät ja kriteerit sekä muut kustannukset (ylimääräiset maksut) kunnan verkkosivuilta.

Asioi paikan päällä

Asioi sähköisesti

Varauskalenteri

Liikuntasalit

Linkki liikuntasalien hinnastoon.

Yhtenäiskoulun liikuntasali
Yhtenäiskoulun liikuntasali
Narvan liikuntasali
Narvan liikuntasali
Ylämäen liikuntasali
Ylämäen liikuntasali
Peiponpellon liikuntasali
Peiponpellon liikuntasali
Yhtenäiskoulun voimisteluluokka
Yhtenäiskoulun voimisteluluokka

Ota yhteyttä

Lehto Emma

Palvelusihteeri

0404858263

emma.lehto@vesilahti.fi

Koulutie 2, 37470 Vesilahti

arrow_upward