Hyvinvointia elintavoilla

Elintapaneuvonta

Elintapaneuvonnassa saat vinkkejä ja apuja oman terveytesi edistämiseen elintapoja muokkaamalla. Esimerkiksi jos liikkumisen määrä on liian vähäinen ja motivaatio liikkumiseen hukassa, voi apu löytyä elintapaneuvonnasta. Tällöin elintapaneuvonnasta saat tukea liikkumisen turvalliselle aloitukselle ja neuvonta auttaa sopivan liikuntamuodon löytämisessä. Elintapaneuvonta on tukenasi myös painonhallinnassa sekä terveellisen syömisen, syömisen määrän ja laadun löytymisessä sekä muissa elintapahaasteissa ja niiden selättämisessä. Elintapaneuvonnassa sinulle voidaan esitellä erilaisia liikuntalajeja ja kertoa liikunnan terveysvaikutuksista tai vinkata sinulle sopivasta kulttuuriharrastuksesta. Elintapaneuvontaan on mahdollisuus tulla lääkärin, sairaanhoitajan tai jonkin muun ammattihenkilön lähettämänä. Ajan voi varata myös itse.

Seniorien hyvinvointiryhmä

Vesilahden seniorien hyvinvointiryhmä tarjoaa tietoa, vinkkejä ja vertaistukea oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Ryhmän tavoitteena on antaa eväitä oman hyvinvoinnin vaalimiseen. Olipa tavoitteesi pysyä terveenä, parantaa ateriarytmiä tai ravitsemuksen sisältöä, lisätä liikuntaa tai vireyttä arkeen, painonhallinta tai mielenkiinto omaa hyvinvointia kohtaan, tämä ryhmä on sinulle.

  • Kokoontumisaika: ma klo 10-11.30
  • Kokoontumispaikka: Kirjasto Lähde, Huhtatie 7, kokoushuone
  • Kokoontumispäivät maanantai: 29.1., 12.2., 19.2., 11.3., 25.3. ja 8.4.2024.

Osallistuminen on maksutonta. Ryhmään otetaan 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 7. Ilmoittaudu Riikalle sähköpostilla riikka.maki@vesilahti.fi tai viestillä tai soittamalla 040 133 5208 (soitot mielellään klo 9-15).

“Liikuntaa ei ole milloinkaan myöhäistä aloittaa, mutta sen lopettaminen on aina liian aikaista.” -UKK-instituutti

Ota yhteyttä

Mäki Riikka

Vastaava nuorisotyöntekijä, Elintapa- ja liikuntaneuvoja

040 133 5208

riikka.maki@vesilahti.fi

Rautialantie 77A, 37470 Vesilahti

Hyvinvointitarjotin

Hyvinvointitarjottimesta löydät kunnan terveyttä ja hyvinvointia edistävät palvelut sekä vinkkejä omatoimiseen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Hyvinvointia liikunnasta

Hyvinvointia kulttuurista

Muut Hyvinvointipalvelut

Ota yhteyttä

Sirén Ida-Maria

hyvinvointisuunnittelija

040 1873 565

ida-maria.siren@vesilahti.fi

Huhtatie 7, 37470 Vesilahti

Alamäki Olli

vapaa-aikakoordinaattori

041 730 0980

olli.alamaki@vesilahti.fi

Huhtatie 7, 37470 Vesilahti

Anttilanvuoren kuntoportaat

arrow_upward