Lammasniemi

Lammasniemessä on kaksi mökkiä, joita vuokrataan yhdessä.

Päämökissä on 4 isoa pöytää, joiden ympärille mahtuu istumaan noin 40. Hyvinvarustellusta keittiöstä löytyy mm. liesi, iso jääkaappi (ei pakastinta), astianpesukone, mikro ja kahvinkeitin. Astioita on pienelle määrälle ihmisiä jokapäiväiseen käyttöön. Tarvittaessa voit vuokrata astiaston 40 hengelle (10€/vuokraus). Lisäksi mökin oleskelutilassa on tv, pari sohvaa. WC -tilat ovat erillisessä rakennuksessa.

Saunamökissä on takallinen tupakeittiö ja suuri pöytä, jonka ympärille mahtuu 10 henkeä. Saunaan mahtuu 5-6 henkeä, suihkutilassa on kaksi suihkua, joiden vesi tulee kaivosta. Saunaan ja pukuhuoneeseen on oma sisäänkäynti.

Rannassa iso laituri, josta pääsee rappuja pitkin uimaan. Ranta on melko syvä ja hiekkapohjainen, mutta pohjassa on isoja kiviä. Talvisin rannassa on avanto, jota saa käyttää omalla vastuulla.

Pihapiirissä on nuotiopaikka, lipputanko, sekä puuliiteri. Alueen alussa on portti, joka kannattaa vuokrauksen aikana pitää kiinni alueen rauhoittamiseksi. Alueen ulkopuolella on myös Beach-volley kentät, jotka ovat vapaassa käytössä silloin, kun siellä ei ole varattua vakituista vuoroa.

Lammasniemessä ei ole makuupaikkoja.

Toimi näin

Lammasniemen varauksen voit tehdä puhelimitse. Sovi samalla avaimen noutamisesta ja palauttamisesta.

Kenelle ja millä ehdoin

Lammasniemeä vuokrataan yli 21-vuotiaille ja rekisteröidyille yhdistyksille.

Maksullisuus

Palvelu on maksullinen.

Asioi paikan päällä

Lammasniemi

Lammasniemessä on kaksi mökkiä. Isommassa mökissä on hyvinvarusteltu keittiö, astioita 10-15 hengelle, TV ja siivousvälineet. Pienemmässä rantamökissä on keittiö, takka ja puusauna. Saunapuut löytyvät puuvarastosta portin läheisyydestä. Lammasniemessä ei ole makuupaikkoja.

Varauksen yhteydessä voit vuokrata myös 24 hengen astiaston (tarvittaessa suuremmallekin ryhmälle). Astiastoon kuuluvat kahvi- ja ruokailuastiastot ja ruuanvalmistusastioita ja -välineitä. Astiaston vuokra on 10e.

Varaukset: +358505771547

Lammasniemen beach volley -kenttä

Lammasniemen kaksi beach volley -kenttää sijaitsee Kirkonkylässä Pyhäjärven rannan tuntumassa. Kentät ovat vapaasti käytettävissä, mikäli niitä ei ole erikseen varattu. Vakituisia käyttövuoroja haetaan sähköisesti liikuntavuorohakemuksella.

Kenttien vieressä on laituri, jossa voi käydä pesemässä jalat hiekasta. Järjestyslakiin 3 § vedoten, metelöintiä ja kovaa ääntä tulee välttää. Kentän äänet kantautuvat järvellä kauas. Huomioithan, että kentällä saattaa olla lasinsiruja, suositellaan kenkien pitämistä. Huolehdithan roskat roskiin.

Siirry verkkoasiointiin arrow_right_alt

Ota yhteyttä

Kujanpää Tarja

palvelusihteeri

050 577 1547

tarja.kujanpaa@vesilahti.fi

Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

Vikapäivystys

Teknisten palveluiden päivystys 24/7.

050 3895 255

arrow_upward