Tietoa kirjastosta

Sisällysluettelo

  Työskentele ja viihdy

  Kirjasto on viihtyisä kuntalaisten yhteinen olohuone ja kohtaamispaikka. Tule viettämään aikaa, harrastamaan, tekemään läksyjä tai työskentelemään yksin tai ryhmässä. Kirjastosta löytyy rauhallisia nurkkauksia ja pöytäryhmiä oleskeluun ja työskentelyyn. Lehdet, bestsellerit ja kirjaston muu aineisto ovat kätesi ulottuvilla ja kirjaston henkilökunta valmiina auttamaan.

  Kirjastosta löytyvät kopiointi-, skannaus- ja tulostuslaitteet sekä asiakasläppäreitä. Omalla kirjastokortillasi voit ottaa käyttöösi myös tabletteja Hublet-telineestä. Kirjaston tiloissa käytössäsi on avoin langaton SeutuOpen-verkko.

  Kirjaston tilat

  Kirjaston kokoushuone on vuokrattavissa 10-20 hengelle. Kokoushuoneessa on käytettävissä 75″ näyttö, pienoiskeittiö sekä kahvi- ja ruoka-astiasto 24 hengelle. Tilavaraus kirjaston asiakaspalvelusta puh. 040 133 5202 tai kirjasto@vesilahti.fi.

  Kirjastosalissa asiakkaiden käytettävissä on Framery hiljainen työtila. Työtila on tarkoitettu hiljaiseen työskentelyyn, kokoustamiseen ja puhelinasioiden hoitamiseen. Työtilaan mahtuu 1-4 henkilöä kerrallaan. Tilassa on hyvä ilmanvaihto ja valaistus sekä pistorasia, USB- ja USB-C -latausportit. Työtila on vapaasti käytettävissä myös omatoimiaikana. Ei tilavarausta.

  Kirjastossa on mahdollisuus järjestää taide- ja muita näyttelyitä. Näyttelytilaa löytyy lukusalista, kirjastosalista, lukitusta lasivitriinistä ja lasten satunurkkauksesta. Sovi näyttelyistä ja näyttelyajankohdista hyvissä ajoin etukäteen kirjaston kanssa.

  ”Tieto-Tunne” -ryijy

  Ryijy-/tekstiiliteos ”Tieto-Tunne”

  • Suunnittelija tekstiilitaiteilija Jukka Vesterinen
  • Kutoja Reija Nylund
  • Suunnittelutyössä on ollut mukana Taitokeskus Vesilahti, ohjaajana Eeva Nytorp

  Kirjaston designmatot

  • Suunnittelija tekstiilitaiteilija Jukka Vesterinen
  • Toteutus Lindström Oy

  Kirjaston kummit

  Kesävesilahtelaiset kirjailijasisarukset Sinikka ja Tiina Nopola ovat Lähde-kirjaston kummeja. Kirjaston kummitiimiin kuuluvat myös Risto Räppääjä- kirjoista tutut Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää, jotka löydät kirjaston lastenosastolta.

  ”Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää ovat Vesilahden uuden lastenosaston kirjaston ”kummeja”, sillä olemme kirjoittaneet ison osan kirjoistamme sukumökillämme Vesilahdessa.” -Sinikka ja Tiina Nopola-

  Kirjaston myyntipiste

  Asiakaspalvelupisteestä voit ostaa Vesilahti-aiheisia ja vesilahtelaisten tekijöiden kirjoja, cd-levyjä ja matkamuistoja sekä Karhottaren korua ja Vesilahden srk:n muistoadresseja.

  Lista myytävistä tuotteista

  arrow_upward