Onks kaikki ok? -kampanja alkaa 3.5.

Vesilahden kunta julkaisee kevään aikana nuorille suunnattuja videoita tärkeistä ja ajankohtaisista asioista. Kampanja kulkee nimellä “Onks kaikki ok?”. Tavoitteena on lisätä nuorten tietoisuutta ja madaltaa kynnystä hakea apua heitä askarruttaviin asioihin.

Syksyllä 2023 saatujen kouluterveyskyselyn tulosten pohjalta syntyi ajatus nuorille suunnatusta kampanjasta. Kouluterveyskyselyssä nousi huolestuttavia asioita nuorten hyvinvoinnista.

Videot ovat kuvattu yhteistyössä vesilahtelaislähtöisen näyttelijän ja radiojuontaja Janne Saarisen kanssa. Lyhyillä videoilla käsitellään tärkeitä ajankohtaisia asioita, kuten terveellinen syöminen, sosiaalisuus, e-vape, liika some ja kiusaaminen. Pidemmillä videoilla keskustellaan aiheista väkivalta ja seksuaalinen häirintä. Näihin tärkeisiin asioihin paneudutaan yhdessä poliisin edustajan kanssa.

Jokaisen videon lopussa on ohjeistus olla yhteydessä tuttuun ja turvalliseen aikuiseen. Tämä voi olla esimerkiksi opiskeluhuolto tai nuorisopalvelut. Näiden lisäksi jokaiseen videon yhteydessä jaetaan yhteystiedot teemaan sopivaan valtakunnalliseen palveluun. Videot julkaistaan Vesilahden kunnan Instagram-kanavissa.

Onks kaikki ok? -kampanjan tunnus

Ota yhteyttä

Nyrö Noora

viestinnän suunnittelija

040 548 1839

noora.nyro@vesilahti.fi

Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

arrow_upward