Vesilahden kunnan siivouskampanja 2017

19.4.2017

Vesilahden kunnan siivouskampanja 2017

Vesilahden kunnan kestävän kehityksen työryhmä haastaa jälleen vesilahtelaiset yhdistykset ja yhteisöt sekä koulut ja päiväkodit järjestämään talkoot ja siivoamaan lähialueitaan toukokuun aikana. Sopivia kohteita siivouskampanjaan ovat yleiset alueet, kuten piha-alueet, purojen varret, puistot ja metsiköt.

Siivoustalkoiden järjestäminen:

1. Vapaaehtoiset siivoajat/siivousryhmät ilmoittautuvat 5.5.2017 mennessä kunnan ympäristötarkastaja Sari Sassille, p. 050 383 0531 tai sari.sassi@lempaala.fi. Ilmoita yhdistyksenne, koulun, päiväkodin, tms. ryhmän nimi, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero, talkoopäivä, osallistujamäärä sekä siivottava alue.

2. Talkoisiin osallistuvien ryhmien yhteyshenkilöt voivat hakea jätesäkkejä kunnan tekniseltä toimistolta (Kestintie 3, Narva) tai kunnanvirastolta (os. Lindinkuja 1) talkoita varten.

3. Talkoilla kerätyt roskat voi toimittaa jätesäkeissä maksutta Vesilahden jäteasemalle (os. Mäntytie 1), mutta asiasta on sovittava etukäteen ympäristötarkastajan kanssa. Koulut ja päiväkodit voivat jättää jätesäkit (pussin suu kiinni solmittuna) koulun/päiväkodin jäteastian viereen tai jäteastiaan, jos astiassa on tilaa. Jäteauto kerää jätesäkit normaalin jätekeräyksen yhteydessä. Maastosta löydetyn kierrätykseen soveltuvan materiaalin (esim. metallin ja lasin) voi toimittaa jäteasemalle maksutta ympäri vuoden.

4. Yhteisen ponnistuksen jälkeen saamme nauttia puhtaasta keväisestä luonnosta!

 

Keväisin terveisin Sari Sassi, ympäristötarkastaja