Lammasniemen vuokramökit

Lammasniemen vuokramökit sijaitsevat Pyhäjärven rannalla Vesilahden Kirkonkylässä. Vuokra-alueella on kaksi mökkiä.

Isommassa mökissä on hyvinvarusteltu keittiö, astioita 10-15 hengelle, TV ja siivousvälineet. Pienemmässä rantamökissä on keittiö, takka ja puusauna. Saunapuut löytyvät puuvarastosta portin läheisyydestä. Lammasniemessä ei ole nukkumapaikkoja.

Lammasniemen alueella on myös beach-kenttä.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Lammasniemeä vuokrataan yli 21-vuotiaille vesilahtelaisille ja rekisteröidyille yhdistyksille.

Toimi näin

Lammasniemen varauksen voit tehdä puhelimitse. Sovi samalla avaimen noutamisesta ja palauttamisesta.

Lammasniemessä on kaksi mökkiä. Isommassa mökissä on hyvinvarusteltu keittiö, astioita 10-15 hengelle, TV ja siivousvälineet. Pienemmässä rantamökissä on keittiö, takka ja puusauna. Saunapuut löytyvät puuvarastosta portin läheisyydestä. Lammasniemessä ei ole makuupaikkoja.

Varauksen yhteydessä voit vuokrata myös 24 hengen astiaston (tarvittaessa suuremmallekin ryhmälle). Astiastoon kuuluvat kahvi- ja ruokailuastiastot ja ruuanvalmistusastioita ja -välineitä. Astiaston vuokra on 10e.

Osoitteet

Lammasniementie 70
37470 VESILAHTI

Lindinkuja 1
37470 VESILAHTI
Avainten nouto ja palautus

Puhelinnumerot

Varaukset:  +358505771547

Lammasniemen varauksia otetaan vastaan kesälle 2021.

Normaalisti Lammasniemen leirikeskuksen vuokrauksia on otettu vastaan 1.4. alkaen. Johtuen tämän hetkisestä koronatilanteesta kunta on päättänyt, että Lammasnimi pysyy suljettuna 1.6. asti ulkopuolisilta käyttäjiltä. Varauksia voi tehdä aikavälille 1.6. – 30.11.2021, kesän varauksien osalta pidätämme oikeuden muutoksiin. Seuraamme aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä ja teemme tarvittaessa muutoksia aikatauluun.

Lammasniemi kannattaa muistaa myös kivana lomapäivän vietto paikkana keskellä viikkoa.