Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöharjoittelu

Tavoitteena kesätyöpaikka kaikille peruskoulun päättäville vesilahtelaisille.

Kaksi viikkoa töitä, 350* € palkkaa

Kesätyöharjoittelu -ohjelman mukainen työsuhde on kaksi viikkoa tai kymmenen työpäivää 1.6.–31.8. välisenä aikana ja ohjelman suorittaneelle nuorelle maksetaan kertakaikkisena palkkana 350* euroa, joka sisältää lomakorvauksen.

Kesätyöharjoittelumalli on tarkoitettu peruskoulun yläluokkalaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille sekä valmentavassa koulutuksessa oleville. Sen tavoitteena on edistää nuorten mahdollisuuksia tutustua työelämään ja yrityksiin.

Työnantaja kiinnostuitko?

Lue lisää https://ek.fi/mita-teemme/tyoelama/kesatoita-nuorille/tutustu-tyoelamaan-ja-tienaa-ohjelma/  ja ilmianna itsesi nuorisotoimeen, niin autamme etsimään sopivan työntekijän.

* Tarkista, onko yrityksesi toimiala mukana niillä toimialoilla, joilla alakohtaiset työmarkkinaosapuolet ovat sopineet kesäharjoittelun käytöstä. Alakohtaisissa sopimuksissa saattaa myös olla pientä vaihtelua palkan määrässä.

Nuori kiinnostuitko?

Lue lisää http://kunkoululoppuu.fi/kesatyo/tutustu-tyoelamaan-hae-kesatoihin/ ja kysy lisää nuorisotoimesta, meillä saattaa olla tiedossa työnantaja, joka odottaa juuri sinun hakemustasi.

Yhteydenotot:

Vesilahden kunta / nuorisotoimi

Taina Nokelainen p. 050-3895 279 taina.nokelainen@vesilahti.fi