Kesätyöt nuorille

Vesilahden kunta palkkaa ensisijaisesti vesilahtelaisia peruskoulun päättäviä nuoria, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta. Jos vapaita kesätyöpaikkoja jää, voidaan työhön palkata myös muita vesilahtelaisia nuoria. Kesätyöjaksot ovat pääsääntöisesti kahden viikon pituisia. Palkkaus 350€ / 10 työpäivää / 60 tuntia.

Nuorten kesätyöpaikat 2019

Vanhustyö, terveyskeskus

Ajankohta: kesä- tai heinäkuu. Osastolla avustavia hoivatöitä, viriketoimintaa ja ulkoilua sään salliessa. Työ edellyttää kiinnostusta ikäihmisten kanssa työskentelyyn.

Lasten päiväleirien apuohjaaja, liikunta-ja nuorisotoimi

Ajankohta: kesäkuu. Ohjaajan avustavat tehtävät lasten päiväleireillä Kirkonkylällä.

Tukipalvelut, siivoustyö

Ajankohta: kesäkuu. Ikkunanpesua ja muita perussiivoustehtäviä kunnan eri kiinteistöissä. Työ edellyttää reipasta mieltä ja oikeaa asennetta siivoustyötä kohtaan.

Lastenohjaaja, varhaiskasvatus

Ajankohta: kesäkuu. Peiponpellon tai Peuraniityn / Satumetsän päiväkodissa työ edellyttää reippautta ja oma-aloitteisuutta sekä halua työskennellä lasten kanssa.

Kesäduunipaja, Tekninen- / nuorisotoimi

Ajankohta: kesäkuu. Teknisen toimen tehtäviä; alueiden kunnossapitoa, maalausta sekä piha- ja puistotöitä pienryhmässä työskennellen.

Kesätyöntekijöille tehdään kirjalliset työsopimukset ja kesätyöntekijät saavat työtodistukset kesätyön päätyttyä. Työyksiköt perehdyttävät työntekijät työhön ja kesätyöntekijöille nimetään työpaikoilla vastuuhenkilö.

Hakeminen

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan keskitetysti nuorisotoimeen 10.3.2019 mennessä, joko nuorisotila Nurkalle tai sähköpostitse taina.nokelainen@vesilahti.fi. Hakemuksessa tulee ilmoittaa, mihin tarjolla oleviin töihin on hakemassa. Samalla hakemuksella voi hakea eri paikkoihin.

Nuorisotoimi järjestää 9. luokkalaisille kesätyöinfon koulussa ennen hakuajan päättymistä sekä avoimia kesätyöhaku -työpajoja, joissa on mahdollista saada ohjausta työhakemuksen tekemiseen. Kesätyöhaku -työpajat pidetään nuorisotila Nurkalla Ti 19.2., Ma 4.3. ja To 7.3. klo 14.15-16.00.

Valinnoissa painotetaan henkilön sopivuutta tehtävään ja työyksiköt saattavat kutsua hakijat työhaastatteluun. Valinnat tehdään maalis-huhtikuussa. Peruutuspaikkoja täytetään tarvittaessa tämän jälkeenkin.