Kesätyöt nuorille

Vesilahden kunta palkkaa kesätöihin ensisijaisesti vesilahtelaisia peruskoulun päättäviä nuoria, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta. Jos vapaita kesätyöpaikkoja jää, voidaan työhön palkata myös muita vesilahtelaisia nuoria.

Kesätyöjaksot ovat Tutustu työelämään ja tienaa -mallin mukaisia työsuhteita, joiden tarkoituksena on nuoren tutustuminen työelämään kahden viikon ajan. Kesätyöjaksolta maksetaan vuonna 2023 kertakaikkisena palkkana 390 euroa. Kesätyöntekijöille tehdään kirjalliset työsopimukset ja kesätyöntekijät saavat työtodistukset kesätyön päätyttyä. Työyksiköt perehdyttävät työntekijät työhön ja kesätyöntekijöille nimetään työpaikoilla vastuuhenkilö.

KESÄTYÖPAIKAT kesälle 2023

Lasten päiväleirien apuohjaaja, nuorisopalvelut

Ajankohta: viikot 23-24. Ohjaajan avustavat tehtävät lasten päiväleireillä Kirkonkylällä.

Uimakoulun apuopettaja, liikuntapalvelut

Uimaopettajan avustavat tehtävät rantauimakouluissa.

Siivoustyö, tukipalvelut

Ajankohta: kesäkuu- tai heinäkuu. Ikkunanpesua ja muita perussiivoustehtäviä kunnan eri kiinteistöissä.

Lastenohjaaja, varhaiskasvatus

Ajankohta: kesäkuu. Avustavia lastenohjaajan tehtäviä päiväkodin arjessa Peiponpellon tai Peuraniityn / Satumetsän päiväkodissa.

Kesäduunipaja, tekniset- / nuorisopalvelut

Ajankohta: viikot 23-24 ja 25-26. Työskentelyä ohjatussa pienryhmässä teknisen toimen tehtävissä; alueiden kunnossapitoa, maalausta sekä piha- ja puistotöitä.

 

Hakeminen kesätyöjaksoille

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa keskitetysti nuorisopalveluun 31.3.2023 mennessä, joko nuorisotila Nurkalle tai sähköpostitse taina.nokelainen@vesilahti.fi. Hakemuksessa tulee ilmoittaa, mihin tarjolla oleviin töihin on hakemassa. Samalla hakemuksella voi hakea useaan eri paikkaan.

Ohjausta ja tukea työhakemuksen ja ansioluettelon tekemiseen sekä vastauksia työnhakua koskeviin kysymyksiin on saatavilla työnhakutyöpajoista ma 20.3. ja to 23.3. klo 14.00-15.30 Nuorisotila Nurkalla.

Valinnoissa painotetaan henkilön sopivuutta tehtävään ja hakijat kutsutaan työhaastatteluun. Valinnat tehdään huhtikuun aikana. Peruutuspaikkoja täytetään tarvittaessa tämän jälkeenkin.