Tekonurmi

Osoite: Rautialantie 77 A, 37470 Vesilahti

Kenttävuoroja haetaan sähköisellä hakemuksella

Kesän vakiovuorojen hakuaika päättyy 31.1.
Vapaita vuoroja voi kysyä liikuntatoimesta.

Ulkoliikuntapaikat ovat kuntalaisten vapaassa käytössä mikäli vuoroa ei ole erikseen varattu.

Tekonurmikentän käyttötaksat
 • Kunnan oma toiminta on maksutonta
 • Seurat, järjestöt, kyläkerhot ja yleishyödylliset toimijat saavat 50% alennuksen normaalihinnasta (sekä paikalliset että ulkopaikkakuntalaiset). Näiden tahojen alle 18-vuotialle järjestämä toiminta on maksutonta.
 • Eläkeläiset ja eläkeläisryhmät, opiskelijat ja työttömät saavat 50% alennuksen normaalihinnasta
 • Pirkan opisto saa 80% alennuksen normaalihinnasta
 • Yritykset ja yksityishenkilöt ei alennuksia. Vuokrahinnoista voidaan neuvotella tapauskohtaisesti, mikäli toimintaa järjestävä taho toteuttaa lapsiin ja nuoriin liittyvää avointa toimintaa tai ikäihmisten aktiviteetteja (esimerkiksi harrastepiiri).

Vakiovuorot

Koko kenttä                        100 € / kk

Puoli kenttää                       50 € / kk

1/3 osa kenttä                     35 € / kk

Yksittäiset tunnit, ottelutapahtumat ja kilpailut

Koko kenttä                         30 € / h

Puoli kenttää                       15 € / h

1/3 osa kenttä                     ei vuokrata

* Taksat koskevat tunnin vuoroa / viikko, esim. jos vuoro on 1½ h, on maksu myös 1,5 kertainen, kahden tunnin vuoro on kaksinkertainen. Maksua ei palauteta, vaikka varattua vuoroa ei enää käytettäisikään.

Tekonurmen käyttösäännöt

 1. Liikuntapaikat on tarkoitettu liikuntakäyttöä ja liikunnan harrastamista varten.  Asiaton oleskelu alueella on kielletty. Polkupyörällä tai moottoriajoneuvolla liikkuminen kenttäalueella on ehdottomasti kielletty lukuun ottamatta kentän hoidon vaatimaa huoltoajoa. Huoltoajosta on sovittava erikseen kenttähenkilöstön kanssa.
 2. Jokaisella harjoitusvuorolla tai ottelutapahtumalla on vastuullinen vetäjä, joka vastaa ryhmänsä toiminnasta ja asiallisesta käyttäytymisestä, kentän asianmukaisesta käytöstä ja tarvittavien välineiden siirtämisestä suorituspaikoille ja takaisin. Tilaisuuksiin liittyvistä luvista ja ilmoituksista vastaa tilaisuuden järjestäjä.
 3. Liikuntapaikan välineistöstä on pidettävä hyvää huolta. Välineitä ei saa viedä kenttäalueen ulkopuolelle ilman erillistä lupaa. Välineistön rikkoutumisesta on ilmoitettava viipymättä liikunta- tai tekniseen toimeen. Tahallisesta välineiden rikkomisesta on vahingon tekijä vastuullinen ja korvausvelvollinen.
 4. Liikuntapaikalla noudatetaan yleistä siisteyttä, roskat viedään niille varattuihin jäteastioihin.  Koirien ulkoiluttaminen kenttäalueella on kielletty.
 5. Tupakkatuotteiden ja päihdyttävien aineiden käyttö on koko kenttäalueella kielletty.
 6. Kenttäalueelle ei saa tuoda lasipulloja.
 7. Kenttähenkilökunnan antamia ohjeita liikuntapaikan käytöstä on noudatettava. Kenttien hoitotyöt saattavat muuttaa vuorojen käyttöä.
 8. Kunta ei vastaa kentille tai tiloihin jätetyistä varusteista. Löytötavarat toimitetaan liikuntatoimeen. Noutamattomat tavarat poistetaan kauden päättyessä.
 9. Kentällä EI saa käyttää jalkapallokenkiä, joissa on metallinappulat. Myös korkokengät ovat pinnoitteelle vahingollisia, joten niilläkään ei saa tulla kenttäalueelle.
 10. Purukumin käyttö on kenttäalueella kielletty. Kentän pinnan teippaaminen tai omatoiminen viivojen vetäminen on myös kiellettyä.
 11. Vesipulloja ei saa tyhjentää kentälle.
 12. Kentälle on siirretty hiekkakentältä vanhat maalit. MAALEJA EI SAA SIIRRELLÄ TARPEETTOMASTI EIKÄ HUOLIMATTOMASTI, sillä terävät reunat leikkaavat tekonurmen ruohonukkaa ja sen korjaaminen on kallista puuhaa.
 13. WC:t , puku- ja suihkutilat ovat sovitusti käytössä, ota yhteys liikuntatoimeen.