Takaisin listaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika 4.5.2022 17:30 - 20:00 Tapahtumapaikka Lempäälä-talo Manttaalitie 15, Lempäälä Verkkosivu https://tapahtumat.lempaala.fi/fi-FI/page/623899ae0a6aed316a92b8da Hinta ilmainen

Lempäälän ja Vesilahden taiteen- ja kulttuurintekijöiden verkostoitumistilaisuus sekä hankeinfo


Lempäälän ja Vesilahden yhteinen taiteen- ja kulttuurintekijöiden tilaisuus järjestetään Lempäälä-talossa, kokoustila Kompassa keskiviikkona 4.5. alkaen kello 18 (kahvia tarjolla klo 17.30 alkaen)

Kulttuurin alueellinen kehittämistehtävä, Kulttuuri- ja taide virtaa -projekti, järjestää yhdessä projektin osatoteuttajina olevien kuntien sekä Tuottajapankki ja Operaatio Pirkanmaa -projektien kanssa keväällä 2022 taiteilijoille, kulttuuri- ja taideyhteisöille sekä kulttuurialan tuottajille suunnattuja verkostoitumistilaisuuksia.

Tilaisuuksien tavoitteena on kunnan kulttuuri- ja taidealan toimijoiden tutustuminen toisiinsa, tarpeiden kartoittaminen ja yhteistyön paikkojen etsiminen.

Tilaisuus on maksuton.

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon 2.5.2022 mennessä osoitteessa: https://tapahtumat.lempaala.fi/fi

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja sekä ideoimaan yhteistyötä seutuhankkeiden siivittämänä!