Takaisin listaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika 6.7.2022 18:00 - 19:30 Tapahtumapaikka Laukon kartanon konserttipuisto Laukontie 32, 37370 Vesilahti Verkkosivu https://www.laukonkartano.fi/keikat/timo-lassy/ Hinta 29,90

Laukon kartanon puistokonsertti: Timo Lassy Trio


Timo Lassy soittaa saksofonia tunteella ja tyylillä. Kotimaiselle yleisölle tutuksi mm. Five Corners Quintetin riveistä tullut ilmaisuvoimainen artisti on jo aikaa sitten puhkaissut ”jazzpiirien” näkymättömät seinät ja astellut yhtyeineen lukuisille maamme halutuimmista esiintymislavoista. Juhlaviikkojen Huvila-teltan, Flow Festivalin ja Pori Jazzin kaltaiset lavat ovat tulleet tutuksi, kun Lassy on hurmannut yleisöjään Timo Lassy Bandin liiderinä ja yhdessä rumpali Teppo Mäkysen kanssa muodostamassa duokokoonpanossa.

Laukon kartanon lavalle astuu uusin kokoonpanoista: Lassyn, basisti Ville Herralan ja rumpali Jaska Lukkarisen muodostama Trio, joka julkaisi jo ylistetystä keränneen debyyttilevynsä elokuussa 2021. Helsingin sanomat kehui We Jazz Recordsin julkaiseman Trio-albumin viiden tähden arvoiseksi ja myös kansainvälinen media on ollut hereillä.

Timo Lassy, saksofoni
Ville Herrala, kontrabasso
Jaska Lukkarinen, rummut

 

Liput

Keikkalippu 29,90 €

Osta ennakkoon: Lippu.fi

Näyttelyt sisältyvät tapahtumalipun hintaan

 

Aikataulu

Ovet: klo 12

Showtime: klo 18

Kesto: n. 1 t. 30 min.