Takaisin listaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika 11.9.2021 11:00 - 15:00 Tapahtumapaikka Haltijan tila Ruisvainiontie 22, 37470 Vesilahti Verkkosivu https://www.haltijantila.fi/tapahtumat

Lähiruokapäivä Haltijan tilalla


HALTIJAN TILAN PÄIVÄ ON TÄYNNÄ ELÄMYKSIÄ; HYVÄÄ RUOKAA, OSTOKSIA, TEKEMISTÄ KAIKEN IKÄISILLE JA ILOISIA KOHTAAMISIA!

Haltijan tilan pop-up

Haltijan tilan pop-up ravintolassa on tarjolla luomuhampurilaisia. Pihvi on Haltijan tilan kyyttöä ja kasvikset haltijan tilan puutarhalta.

Ravintola KAJO

Ravintola Kajo Tampereelta valmistaa Juhlatalo Rautialassa ruoka-annoksia Haran tilan mangalitza possusta ja Haltijan puutarhan sadosta..

Kahvila Siiri

Pirkanmaan paras kahvila siirtyy Lähiruokapäivän kunniaksi Haltijan tilalle ja tarjolla on kuuluisien korvapuustien ohella luomu kahvia, teetä ja virvokkeita..

Ostoksia kotiin viemisiksi

Tarjolla on syksyn satoa puutarhalta, hunajaa, kukkia sekä lampaiden villasta tehtyjä tuotteita ja taljoja lämmikkeeksi kylmeneviin iltoihin.

Kukkakimppuja

Vesilahden Pieni Kukkapuoti sitoo työnaytöksinä Haltijan tilan luomukukista ja muista tilan mailta kootuista materiaaleista kimppuja, joita voi ostaa mukaan.

Kyyttöä & mangalitzaa

Haltijan tilan nautaa ja Haran tilan mangalitsaa myynnissä! Metsästäjä ja taitava harrastaja kokki Jari Kailajärvi neuvoo miten tehdään herkullista ruokaa vähemmän tunnetuista ruhonosista.

Tekemistä lapsille

Lapsille on leikkialue, jossa pienimmät viihtyvät hiekkakasalla ja hiukan isommat leikkimökissä ja pelata pihapelejä. Lasten käsityöpajassa luovuuden lähettinä ovat villa ja muut luonnonmateriaalit.

Maatilan eläimiä

Haltijan tilan lampaita pääsee ihastelemaan ja rapsuttamaan laitumen laidalle ja ankat polskivat omassa ankkalammessaan pihapiirissä leikkialuueen lähellä.

Lisätietoja:

Lähiruokapäivä 11.9.2021 — Haltijan tila

Haltijan tila » Lähiruokapäivä (ostatilalta.fi)

Tervetuloa Haltijan tilalle!