Haltijan tilan uusi tilapuoti ja ravintola avaavat ovensa 1.7.2023!
Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin, ruokailemaan, kahvittelemaan ja ostoksille!
Kaupan puolella on tarjolla Haltijan tilan demeter karitsanlihaa ja Kestilän luomutilan hereford nautaa kesäisten grilliruokien ja hampurilaisten raaka-aineeksi. Oletko jo kokeillut karitsan grillikiekkoja, varraskuutioita ja parikyljyksiä tai naudasta tomahawkia, flank steakia, briskettejä, picanha ja petit tenderiä?
Ravintolamme ruokalista elää kauden mukaan, sillä valmistamme annokset siitä mitä tilamme tuottaa. Tämän lyhyempää ruokaketjua voi olla vaikea löytää, sillä puutarhamme ja laitumemme sijaitsevat muutamana askeleen päässä ravintolasta. Satokauden tässä vaiheessa saamme puutarhasta salaatteja, yrttejä ja sipulia ruokaa värittämään. Ensimmäisen viikonlopun inspiraation lähteenä toimiikin perjantaina saapuva tuore liha ja valmistamme lauantaina 1.7. karitsa- ja nautaburgereita ja sunnuntaina 2.7. karitsaa keralan tapaan.
Molempina päivinä teemme annoksista myös kasvisvaihtoehdon. Kahvittelijoille on tarjolla haltijan makeaa ja suolaista piirakkaa
Olemme avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 11-16
Tervetuloa!
Seuraa meitä: https://www.facebook.com/haltijantila