Uutta liiketoimintaa proteiinikasveista, tattarista, öljyhampusta ja sokerijuurikkaasta
Uutta liiketoimintaa proteiinikasveista, tattarista, öljyhampusta ja sokerijuurikkaasta

Paikka: Vesilahden yhtenäiskoulu, auditorio, Koulutie 2, 37470 Vesilahti
Aika: 16.2. 2023 klo 16.30-19.30
OHJELMA
16.30 Iltapäiväkahvi
17.00 Tilaisuuden avaus, Timo Haapaniemi, kehitysjohtaja, Vesilahden kunta
17.05 Ajankohtaista erikoiskasvitutkimuksista ja uutta liiketoimintaa kasviproteiineista,
Marjo Keskitalo, erikoistutkija, Luonnonvarakeskus (LUKE)
17.30 Gluteenittoman tattarin sopimusviljely Keskisen Mylly Oy:lle
Markku Vitikainen, toimitusjohtaja, Keskisen Mylly Oy
18.10 Öljyhamppu – monipuolista erikoiskasvivalikoimaasi – viljelysopimukset 2023
Satu Pura, markkinointipäällikkö, Trans Farm Oy
18.40 Sokerijuurikkaan sopimusviljely Sucros Oy:lle
Fanni Heinonen, maatalousjohtaja, Sucros Oy, Säkylän tehdas
19.30 Tilaisuus päättyy
Tervetuloa!
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tapahtumaan
Lisätietoja/ilmoittautumiset: Päivi Menard, projektipäällikkö, 040-1986817, paivi.menard@vesilahti.fi
Järjestäjät:
Vesilahden kunta
MTK-Vesilahti