Puhtauspalvelut

Siivouspalvelut tuottavat kuntastrategian mukaiset palvelut ammattitaidolla, hygieenisesti ja tuottavasti. Tarkoituksenmukaisella siivoustoiminnalla tuetaan asiakkaan hyvinvointia ja ylläpidetään rakennusten kuntoa ja pidennetään käyttöikää.

Nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin ja toimiva yhteistyö tilaavien organisaatioiden kanssa on osa toimintatapaamme. Toimintamme perustuu siivousmitoituksiin ja toiminnan laadun arviointiin. Käytössämme on ajanmukaiset siivous välineet- ja koneet.

Kestävän kehityksen periaatteita huomioidaan mm. puhdistusaineiden valinnassa ja kemikaalien käyttöä pyritään vähentämään. Pesuaineissa pyritään tulevaisuudessa käyttämään entistä enemmän luontoystävällisempiä aineita. Mm. Narvan keittiöllä käytetään 100 % biohajoavaa pesuainetta, joka perustuu uusiutuviin, luonnon omiin kasvipohjaisiin raaka-aineisiin.

Siivouspalvelut tuottaa ylläpito- ja perussiivousta terveysasemalla, palvelutalolla, kouluilla, kunnanvirastoissa, päiväkodeilla sekä muissa kunnan kiinteistöissä.

Kuva1 Kuva2
Kohteita n. 17 Kuva3
Henkilöstön määrä n. Kuva4