Vanhusneuvosto

Ikääntyneen väestön osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien varmistamiseksi Vesilahden kunnassa toimii vanhusneuvosto.

Seniorifoorumi

Seniorifoorumi on Pirkkala-Vesilahti yhteistoiminta-alueen asiakasfoorumi. Seniorifoorumi edustaa asiakasryhmiä, jotka käyttävät ikäihmisille suunnattuja palveluja.

Yhdistykset ja ryhmät

Vesilahdessa toimivat Eläkeliiton Vesilahden yhdistys, Vesilahden Eläkeläiskerho ja Joutohetkien seura.

Digitaidot

Pidän tärkeänä mahdollisuutta oppia tällä tavalla uusia asioita! Ehtis vaan aina paikalle! Nainen, 70 v. Älyllisesti aktivoiva Tilaisuus sos. suhteisiin. Nainen, 74 v. Hyvää palvelua! Mies, 78 v. Erittäin hyödyllinen. Nainen, 72 v. Tarpeellinen. Mies, 73 v. Aina voi oppia…

Senioriliikunta

Vesilahdessa senioreille on tarjolla Senioreiden Treenitreffit viikoittain, elintapaneuvontaa, uimahallikuljetuksia sekä tarjontaa löytyy lisäksi Pirkan opiston kursseista. Senioreiden Treenitreffit ja elintapaneuvonta ovat maksuttomia.

Asiakasohjaaja ja lähitorit

Asiakasohjaus Asiakasohjaus on asiakkaan tarpeista ja voimavaroista lähtevä, asiakkaan etua korostava työtapa. Asiakasohjauksessa määritellään yksilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Suunnitelma perustuu aina asiakkaan tarpeisiin ja siinä yhteen sovitetaan saatavilla olevat kunnan, järjestöjen ja yksityisten tuottama palvelukokonaisuus. Asiakasohjaus on työmenetelmä, jolla kootaan…