Kunnan hankinnat

Vesilahden kunnan kilpailutuksia hoitavat Kuntien Hankintapalvelut Kuha Oy ja Vesilahden kunnan omat toimialat. Kuntien Hankintapalvelut Kuha Oy on Vesilahden, Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan ja Ylöjärven omistama julkisia hankintapalveluja omistajilleen tuottava osakeyhtiö. KuHa Oy:n avoimet tarjouspyynnöt omistajakuntiensa yhteishankinnoista julkaistaan osoitteessa: tarjouspalvelu.fi/kuha Vesilahden…

Yrityshakemisto

Vesilahdessa toimivien yritysten yhteystiedot löydät helposti Business Tampereen Yritystieto -hakemistosta. Yritystieto – Vesilahti Hakemiston tietolähteet ja muut palvelun tiedot löydät Yritystietopalvelun verkkosivuilta. Huomaathan, että Vesilahden kunta ei ylläpidä tietopalvelua.  

Yrityspalvelut ja koulutukset

Kunta toimii osaltaan paikallisen elinvoiman edistäjänä ja toimintaedellytysten luojana. Tavoitteena on uusien yritysten saaminen kuntaan ja uusien yritysten syntyminen kunnan sisältä sekä olemassa olevien yritysten vahvistaminen ja toimintaedellytysten turvaaminen.

Vesilahden Yrittäjät ry

Vesilahden Yrittäjät ry on tiiviissä yhteistyössä Vesilahden kunnan kanssa muun muassa seuraavin eri tavoin: Yrittäjien ja kunnan viranhaltijoiden / luottamushenkilöiden välinen tiivis vuorovaikutus mm. elinvoimailtamat. Yhteisiä markkinointi- ja mainostoimenpiteitä Opintomatkat Neuvontapalvelut Yhteiset kehittämishankkeet

Yritystontit ja toimitilat

Loistavalla paikalla sijaitsevat yritystontit ainoastaan 30 min ajomatkan päässä Tampereelta sekä 10 min moottoritieltä.