Avoin työpaikka: Kehitysjohtaja


Etsimme rohkeaan, dynaamiseen ja kunta-alan rajoja jatkuvasti testaavaan johtoryhmäämme uutta jäsentä! Haemme kehitysjohtajaa, jonka ydintehtäviä ovat kunnassa toimivien yritysten tukeminen ja yrityshankinta, markkinoinnin koordinointi, myynnin tehtävät sekä kuntaimagon ja brändin kehittäminen.

Keskeisiä osaamisalueita tehtävässä ovat elinkeinoelämän ja erityisesti myynnin tuntemus. Arvostamme myös kokemusta muiden maiden yritys- ja elinkeinoelämästä ja kykyä havaita yhteiskunnallisia muutoksia ja suuria kokonaisuuksia. Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen ja päätöksentekokykyinen. Arvostamme omaa näkemystä ja rohkeutta olla eri mieltä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on korkeakoulututkinto tai riittävä kokemus esimerkiksi yritysmaailmasta. Kehityskelpoinen yksilö käy!

Tehtävän palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen hakemuksen yhteydessä. Tehtävässä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.00. Työ alkaa sopimuksen mukaan.