Ruoka- ja puhtauspalvelut

Vesilahden kunnassa terveyttä- ja hyvinvointia edistävät ruoka- ja puhtauspalvelut tuotetaan alan ammattilaisten voimin.

Ruokapalvelut

Ruokapalveluiden tehtävänä on tuottaa asiakkailleen terveyttä edistäviä ja tukevia, ravitsemuksellisesti täysipainoisia ja ravitsemussuositusten mukaisia ruokapalveluja yhdessä Pirkanmaan Voimia Oy:n kanssa.

Valtaosa asiakkaista on lapsia ja nuoria kouluissa ja päiväkodeissa. Käytössämme on monipuolinen ravitsemussuositusten mukainen ruokalista. Kuntalaisten hyvinvointia tuetaan ja edistetään noudattamalla mm. ravitsemussuosituksia, varhaiskasvatuksen ruokailusuositusta ja kouluruokailusuositusta. Kaikki ruoka on laktoositonta ja kouluilla on tarjolla päivittäin kasvisruokavaihtoehto.

 

Puhtauspalvelut

Puhtauspalvelut tuottavat palvelut ammattitaidolla, hygieenisesti ja tuottavasti. Tarkoituksenmukaisella siivoustoiminnalla tuetaan asiakkaan hyvinvointia ja ylläpidetään rakennusten kuntoa ja pidennetään käyttöikää. Puhtauspalvelut toimivat kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä.

Puhtauspalvelut vastaavat kunnan kiinteistöjen mm. koulujen ja päiväkotien sekä muutamien pienempien kohteiden puhtaudesta.

Tehokkaat tuotantovälineet, tuotantoprosessien toimivuus ja kustannustietoisuus takaavat sen, että Vesilahden kunnan palvelut ovat laadukkaita ja edullisia.

 

Hankinnat

Ruoka- ja puhtauspalvelujen seudulliset kilpailutukset hoitaa Kuntien Hankintaorganisaatio (KuHa Oy) yhdessä seudullisten asiantuntijaryhmien kanssa. Elintarvikehankintojen kilpailutuksessa huomioidaan mm. ravitsemussuositukset, jotka ohjaavat päivittäistä ruokapalvelutoimintaamme.