Keskustelutilaisuus: Vesilahti-Lempäälä välisen jalkakäytävän ja pyörätien suunnitelma

Vesilahden kirjastolla järjestetään 6.6.2023 yleisötilaisuus koskien jalkakäytävää ja pyörätietä Vesilahden ja Lempäälän välillä. Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) laatii tiesuunnitelmaa Maantien 301 jalkakäytävä ja pyörätie välille Rautialantie-Toutosentie, Vesilahti ja Lempäälä. Suunnittelualue sijaitsee Vesilahden ja Lempäälän kuntien alueella välillä Rautialantie–Toutosentie ja käsittää uuden jalkakäytävän ja pyörätien tiesuunnitelman laadinnan. Laadittavan suunnitelman tavoitteena on parantaa Vesilahden ja Lempäälän välin liikenneturvallisuutta.

Keskustelutilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteenstä. Lisätietoja suunnitelmasta löytyy osoitteesta https://vayliensuunnittelu.fi/s/p5zu/suunnittelu

Yleisötilaisuus

Aika: 06.06.2023 klo 18.00 – 20.00
Tilaisuuden nimi: Yleisötilaisuus
Paikka: Vesilahden kirjasto, kirjaston sali, Huhtatie 7, 37470 Vesilahti
Lisätietoja: Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa!
Pirkanmaan ELY-keskus

Lisätietoja antaa

Jukka Hakala (Pirkanmaan ELY-keskus),
puh. 0295036224, jukka.hakala(at)ely-keskus.fi

Lauri Harjula (Finnmap Infra Oy),
puh. 0505088110, lauri.harjula(at)finnmap-infra.fi

Roope Kyrkkö (Vesilahden Kunta),
puh. 0503895257, roope.kyrkko(at)vesilahti.fi

Pirkanmaan ELY-keskus käsittelee suunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon, https://www.ely-keskus.fi/tietosuoja.

arrow_upward