Vesilahden luonto- ja virkistyskohteet -kysely on nyt auki – käy vastaamassa!


Luonnossa liikkumisen on tunnistettu edistävän ihmisen hyvinvointia monilla tavoilla muun muassa vähentämällä stressin tunnetta sekä piristämällä mieltä, puhumattakaan liikunnallisesta haasteesta, jota luonto antaa. Monipuolisesta luonnostaan tunnettu Vesilahti tarjoaa luonnossa kulkevalle kaikkia näitä sekä erityisesti upeita pelto- ja järvimaisemia.

Luonnossa liikkuville on usein painunut mieleen lempipaikkoja, joihin haluaa palata yhä uudelleen. Luontokohde voi olla erityinen esimerkiksi maiseman, ääniympäristön tai kohteen monimuotoisen lajiston vuoksi. Luonnon arvostus on meille jokaiselle tärkeää, jonka vuoksi kartoitamme tällä kyselyllä erityiseksi koettuja luontokohteita. Kyselyn toteuttaminen on myös osa Vesilahden kuntastrategiaa.

Onko sinulla siis tiedossa luonto- tai virkistyskohde Vesilahdessa, jonka sijainnin haluaisit ilmoittaa? Kyselyyn vastaaminen vie aikaa vain muutaman minuutin ja sijaintitiedon saat ilmoitettua helposti vain yhdellä klikkauksella. Kyselylomakkeella voi kerrallaan ilmoittaa vain yhden kohteen. Toivomme kyselyyn mahdollisimman paljon vastauksia. Jos haluat ilmoittaa useamman kohteen, niin täytäthän lomakkeen useampaan kertaan. Käy vastaamassa kyselyyn täällä. Kiitos!

Lue lisää Vesilahden luontokohteista Luonto-sivulta. Luonto-sivuslta löytyy myös linkki kyselyyn. Kysely on avoinna 31.7.2020 asti.

Lisätietoja antaa:
Ympäristötarkastaja Stina Tiittala, p. 040 133 7816, stina.tiittala@lempaala.fi (lomalla 22.6. – 10.7.2020).
Projektityöntekijä Aino Kosonen, p. 044 481 1804, aino.kosonen@lempaala.fi (lomalla 15.-18.6. sekä 13.- 24.7.2020)