Vesilahden kunta hakee kunnaninsinööriä kehittämään ja johtamaan kunnan teknistä toimea


Kunnaninsinööri on teknisen toimen päällikkö (toimialajohtaja), teknisen lautakunnan asioiden valmistelija ja esittelijä sekä johtoryhmän jäsen. Virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on soveltuva teknisen alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto. Arvostamme aiempaa teknisen alan työkokemusta, perehtyneisyyttä kunnallistekniikkaan (vesi ja viemäröinti, kadut, ym. infra) ja urakkamenettelyihin, kokemusta hankesuunnittelusta ja siihen liittyvästä sopimushallinnasta sekä kustannuslaskennasta. Eduksi luetaan hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä kokemusta kunnallishallinnosta ja -taloudesta, kaavoituksesta, hankinnoista, johtamistehtävistä ja itsenäisestä työskentelystä.

Tarjoamme haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi erinomaisen kehitysmyönteisen työympäristön. Vesilahdessa ideasi kuullaan ja sitä lähdetään kehittämään yhdessä eteenpäin. Kunnassa on käynnistymässä monia mielenkiintoisia kaava- ja muita kehityshankkeita ja meillä pääset osallistumaan aktiivisesti kasvavan seutukunnan kehitykseen sekä verkostoitumaan Pirkanmaan paraatipaikalla, koska Vesilahti on keskellä kaikkea!

Palkkaus KVTES mukaisesti. Myös nimikemuutos on myöhemmin mahdollinen. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 27.3.2019 klo 15.