Päivityksiä kokoontumisrajoituksiin


Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan 30.4.2021 asti siten, että osallistujamäärä on rajoitettu kuuteen henkilöön. Osallistujamäärä rajoitetaan 1.5. – 16.5.2021 kymmeneen henkilöön.

Ajankohtaiset koronaohjeistukset löydät täältä.

  • 1.5. alkaen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärä rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Tapahtumia voi järjestää sallitulla osallistujamäärällä, jos ne pystytään järjestämään terveysturvallisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä ja päätöksessä mainittuja edellytyksiä noudattaen. Aluehallintovirasto kuitenkin painokkaasti suosittelee, että turhia lähikontakteja jaksettaisiin edelleen sinnikkäästi välttää.
  • Aikuisten ryhmäliikunta on suositeltu pidettäväksi tauolla toistaiseksi. Muu aikuisten ryhmäharrastustoiminta on suljettu sisätiloissa 9.5. asti ellei harrastustoimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä. Vesilahden kunta selvittä kuntosalien avaamista kaikille käyttäjille 10.5. alkaen mikäli muutoksia tartuntatilanteessa ei tapahdu.