Kauppakassipalvelu yli 70-vuotiaille ja riskiryhmien edustajille


Vesilahden kunnan, Vesilahden seurakunnan ja kunnan kauppiaiden yhteistyönä kuntaan on perustettu kauppakassipalvelu yli 70-vuotiaiden ja riskiryhmiin kuuluvien kotikaranteenin mahdollistamiseksi.

Käytännössä palvelu toimii siten, että puhelinsoitolla voit jättää tilauksen tarvitsemistasi elintarvikkeista seurakunnan koordinoimaan palveluun, kunnan työntekijät käyvät puolestaan hoitamassa kaupassakäynnin käytännössä ja toimittavat kauppakassin tilaajalle.

Kauppakassipalvelu on maksuton sitä käyttäville, eli käyttäjät maksavat vain ostoksensa. Kauppaan perustetaan tili väliaikaisesti tilauksen jättäjälle.

Miten toimit kauppakassipalvelun käyttöönottamiseksi:

1. Soita palvelunumeroon 041-7303520 (palvelu avoinna arkisin klo 10.00-15.00)

2. Sinulta kysytään seuraavat perustiedot, jotka varmennetaan väestörekisterin kautta:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilöturvatunnus

Tarvitsemme tiedot, jotta kauppa voi ottaa tilauksenne vastaan ja luoda teille tilin, josta tulee lasku myöhemmin.

3. Kaupan tarvitsemat muut tiedot

  • Avattavan tilin ostoraja: 500€ vai 1000€
  • Käytettävä kauppa: K – Market Narva tai K- Market Vesilahti (nämä vaihtoehdot toistaiseksi, lista voi päivittyä)
  • Tarvittavat tuotteet: Kertokaa mitä tuotteita haluatte ostaa ja voiko mahdollisesti puuttuvan tuotteen tilalle ostaa jotakin muuta korvaavaa tuotetta

4. Tuotteiden toimitus

Tilaus otetaan vastaan ja ostoksenne pyritään toimittamaan viimeistään soitostanne seuraavana arkipäivänä.

Vesilahden kunnan työntekijät toimittavat kauppakassin, sekä kuitin kotiovellenne. Soitamme teille turvallisuussyistä puhelimella ennen kuin soitamme ovikelloa.

Kauppias lähettää seuraavan kuun ensimmäisen kauppakassin mukana laskun. Mikäli uutta kassia ei tilata, niin lasku lähetetään myöhemmin postilla.

 

Muussa tuessa tai keskusteluseuran tarpeessa teitä auttaa Vesilahden seurakunnan Diakoni Minna Alajoki numerossa 040 804 9109 ja kirkkoherra Harri Henttinen 050 521 0327.