Haemme johtoryhmän jäseneksi TALOUSJOHTAJAA


Etsimme kuntatalouden vankkaa ammattilaista luotsaamaan Vesilahden talouspalveluita. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, jossa pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti ja olemaan mukana kunnan kehittämisessä.

Talousjohtajana vastaat talousarvio- ja tilinpäätösprosesseista, toiminnan ja talouden seurannasta ja raportoinnista sekä kustannuslaskennasta. Olemme juuri uudistamassa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistot, joten pääset tekemään töitä ajanmukaisilla työvälineillä. Vesilahden kunnan kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut tuottaa Monetra Pirkanmaa Oy.

Virkaan valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta talous- ja kehittämistehtävistä. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, näyttöjä toimintaprosessien kehittämisestä sekä tuloksekkaasta toiminnasta. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen aloittaminen sovitaan valitun kanssa erikseen, mutta tehtävässä olisi hyvä aloittaa viimeistään 1.1.2021 alkaen.

Hakemukset on toimitettava kuntarekry.fi-sivuston kautta viimeistään 4.12.2020 klo 12.00 mennessä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.