Siivous- ja ruokapalvelut

Toimintakokonaisuutena on tuottaa siivous-, ruoka- ja kuljetuspalveluita kunnan eri hallinnonaloille, henkilöstölle ja muille asiakkaille. Tulevaisuuden kehityssuuntana on laadukas, asiakaslähtöinen ja kustannustehokas tulosalue.

Siivouspalvelut
Siivouspalvelut tuottavat palveluja ammattitaidolla, hygieenisesti ja tuottavasti. Tarkoituksenmukaisella siivoustoiminnalla tuetaan asiakkaan hyvinvointia ja ylläpidetään rakennusten kuntoa ja pidennetään käyttöikää. Siivouspalvelut toimivat terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä.
Ruokapalvelut
Ruokapalveluiden tehtävänä on tuottaa kunnan sisäisille asiakkailleen laadukkaita, ravitsemuksellisesti täysipainoisia ja ravitsemussuositusten mukaisia ateriapalveluja taloudellisesti sekä tehokkaasti. Ravitsemussuositusten tavoitteena on parantaa ruokavaliota ja edistää hyvää terveyttä.
Vesilahden kunnassa on kaksi ruokaa valmistavaa yksikköä: Narvan monitoimitalon keittiö joka palvelee Narvan seudun asiakkaita ja terveyskeskuksen ravintokeskus, joka palvelee Kirkonseudun ja Ylämäen asiakkaita. Muiden yksiköiden keittiöt toimivat palvelu- ja jakelukeittiöinä 
Ruokalista 
Välipalalista
 

Oiva

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Järjestelmän avulla elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Tarkastustulokset julkaistaan Oiva-raportteina internetissä. Oiva-raportissa arvioidaan hymynaamoin yritysten elintarviketurvallisuutta. Kun Oiva hymyilee, ovat asiat kuluttajan kannalta hyvin.

Alla olevasta linkistä pääset tarkastelemaan Vesilahden kunnan elintarviketoimipaikkojen Oiva-raportteja. Kirjoita hakukenttään Vesilahden kunta, niin saat listauksen kohteista, joissa Oiva-tarkastus on tehty.

OIVA raportit

Yhteystiedot:
Siivous- ja ruokapalvelupäällikkö
Kati Moisio, 050 389 5233
Lindinkuja 1
37470 Vesilahti
Terveyskeskuksen ravintokeskus: 040 1335 220
ruokapalveluesimies Piia Jokinen, 050 5759 745
Anttilantie 2
37470 Vesilahti
Narvan keittiö: 040 1335 210
 
Siivouspalvelut: 050 389 5225 (klo 9.00 ja 11.00)