Ajankohtaista

Kesäinen Vesilahti kutsuu!

Laukon kartano on avoinna kesävieraille 26.6.-13.8.2017 päivittäin. Tule ja lumoudu kartanon kesän näyttelyistä, puistoelokuvista ja -konserteista, Suomi-Filmi -tunnelmasta, Elinan satupolusta, Juhlatallin kesäisestä lounaasta, kahvilan suolaisesta ja makeasta sekä kolmen terassin herkuista ja raikkaista juomista. Tutustu kesän ohjelmaan.

Rämsöön kesäteatterissa kesällä 2017 kaikenikäisten satunäytelmä yhteistuotantona SANANSAATTAJA JA PÄÄLLIKÖN SULKA. Esitykset 29.6.-5.8., liput aikuiset 16 € ja lapset alle 13v. 10 €. ryhmäalennus -1 €/lippu (väh. 15 henkilöä). Tiedustelut klo 13-19 p. 040 703 6208. Katso tarkemmat tiedot ja seuraa myös Facebookista.

KATSO TÄSTÄ 4.7.-31.8. KESÄPASSILLA KIVOJA ETUJA MATKAILUKOHTEISSA, TAPAHTUMISSA JA YRITYKSISSÄ

Tervetuloa Vesilahteen ryhmän kanssa päiväretkelle, katso tarkemmat tiedot kohdasta Tilausryhmät.

Yksittäiselle matkailijalle on tarjolla mm. Lauantaikierroksia Laukkoon, opastettuja pyöräilyjä ja kävelykierroksia viehättävissä Vesilahden kylissä.

Vesilahdessa juhlistetaan Suomi 100 -juhlavuotta erilaisilla tapahtumilla. Katso tapahtumatiedot

Vesilahden matkailukohteet ja -palvelut tarjoavat elämyksiä kartanosta torppaan, tansseista teatteriin ja kesätoreilta ekokylään... Löydä oma lempikohteesi Vesilahdesta - täällä palvellaan sydämellä!   

 

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.